Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 29 maart 2012

De werkverschaffing is terug

Laat uw Azijnpisser 'altijd' gedacht hebben, dat men na WOII afsprak nooit weer aan werkverschaffing te gaan doen. Dat zal wel een bijzonder domme gedachte zijn geweest, want de roep en aanzet tot werkverschaffing is weer helemaal terug, alsof de werknemers die ontslagen zijn, het geheel en al aan zichzelf te danken hebben, worden ze gedwongen aan het werk gezet (op straffe van uitkeringsverlies).

Florijn, de nepsocialist en nitwit, godbetert ook nog PvdA wethouder in Rotterdam, verplicht uitkeringstrekkers uit zijn stad te gaan werken voor tuinders in het Westland. Bij Pauw&Witteman afgelopen maandag, was dit holle vat te gast om 'zijn idee' te promoten.

In een tijd dat het fascisme flink de kop opsteekt in ons land, leek het flapdrol Florijn zaak, te laten zien hoe streng hij wel niet kan zijn. Werk zat in het Westland, aldus de klootzak. Een werkloze journalist, die tijdens zijn studie in het Westland werkte, vertelde dat hij bij geen uitzendbureau voor tuinbouw werd aangenomen.

Tuinders hebben altijd een driedubbele agenda, dat vergeet 'de geweldige politicus' Florijn uit het Rotterdamse, een tuinder gaat liever dood, dan een dubbeltje 'te veel' uit te geven. Dus veel Oost-Europese werknemers, die voor een appel en een ei willen werken en daarnaast niet zeuren over veel te lange werktijden of andere overtredingen van de arbeidsvoorwaarden. Kortom alweer een mooi staaltje volksverlakkerij van deze zogenaamde socialist, benieuwd wat deze kloothommel zelf voor elkaar kan krijgen, als hij in het bedrijfsleven zou werken, naar z'n gelul te oordelen is dat niet veel soeps.

VVD houwdegen, hufter Kamp, dacht nog wel een puntje te kunnen zuigen aan het verhaal van Florijn, en meldde, dat het vervoeren van werklozen uit Rotterdam, per bus, naar het Westland, veel te ver gaat, wat hem betreft kunnen de uitkeringstrekkers wel fietsen naar het Westland. Een gevalletje van schoft boven schoft, Kamp is dan de Überschoft (nog een zwarte platte pet op z'n rotkop en hij kan figureren in een film over een heel duistere periode).

Laatst aangepast op 3 mei 2019, een enkele taalfout en toevoeging van de naam Florijn op een paar plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten