Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 maart 2012

De PvdA kandidaten

Pauw&Witteman hadden gisteren al de PvdA kandidaatsvoorzitters op bezoek, Een uur lang reclame voor geteisem plus ongelofelijke suffe aanhang (met hoedjes en 'spanborden'), reclame voor de 'nieuwe' koers die de individuele kandidaten voorstaan.
De nieuwe koers, naar een analyse van uw Azijnpisser: meer van hetzelfde, dus - Meestemmen met het door fascisten geregisseerde kabinet Rutte (dat intussen voor een krimp in de economie heeft gezorgd). - Afbraak van werknemersrechten, waar de voorloper van de PvdA n.b. voor gestreden heeft (en voor de nieuwe loonslavernij naar 19e eeuws model). - Schijt aan natuur, milieu en gezondheid, als dat geld en/of werkgelegenheid oplevert. Dit alles verpakt in wollige 'stoere' taal, zoals dat van de opgerezen boeren feniks uit Friesland of de Über pubers Samsom en van Dam. Jezus wat een vertoning....
Het woord middenpartij valt vaak uit de mond van deze kandidaten, waarmee ze aangeven, totaal niet te begrijpen, waarom de PvdA zoveel aanhang heeft verloren.
Met een beetje geluk is de PvdA in 2020 totaal verdwenen, dat zou met deze kandidaten geen probleem moeten zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten