Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 7 maart 2012

PvdA, de slangenkuil

Een kleine recapitulatie van PvdA perikelen.
Spekman, de zelfgebreide trui van de PvdA, die bij elk publiek optreden meent het publiek te moeten vervelen met zijn 'arbeidersjeugd', gaf na de persconferentie, waar Cohen zijn aftreden meldde, op een agressief  uitgesproken manier te kennen, dat er niets aan de hand is bij de PvdA. Hij ging verder door te stellen, dat hij de PvdA is; welnu, de manier gaf al aan, dat er dus wel iets aan de hand is. Alsof hij niet door het stof moest tijdens het fractieoverleg, na de 'uitgelekte' 80 mails van de Limburgse maxi-peuter en nep-socialist Timmermans, die in deze mail het door Spekman en Cohen ingezonden stuk in Trouw, de grond instampte.

Albayrak, de verlepte muurbloem van de PvdA, leek het op 24 februari wel een goed idee, zich te kandideren voor het PvdA voorzitterschap. Meteen een mooie reden om van de daken te schreeuwen, dat ze uit piëteit met het koningshuis (het oranje sneeuwbal incident), deze kandidering een dag later deed. De viespeuk weet dondersgoed, dat als ze dit wel een dag eerder had gedaan, er door het zelf gezochte ongeval van Johan Friso, geen hond aandacht aan haar had besteed. Albayrak was op 27 februari jl. te gast in Premtime, daar beloofde ze, dat de PvdA echt een andere koers gaat varen, wel blijft ze het huidige kabinet steunen in bepaalde zaken, ze nam al vast een voorschotje, door het eens te zijn met Syfila Dekker, die een dag eerder in Buitenhof haar rotte gedachten over de woningmarkt de vrije loop liet gaan. Over Vestia zei Albayrak, dat ze meer controle wil over de woningbouwverenigingen, maar niet terug wil naar de oude situatie (nee, dan is het uit met de politieke benoemingen). Echt een heel andere koers dus..... Idioot Prem noemde Albayrak, net als hijzelf, zwart, jezus wat een gek! Dezelfde avond bij Pauw&Witteman liet Albayrak weten, dat er geen richtingenstrijd is binnen de PvdA. Er is maar 1 koers, aldus het holle vat; ja voor Albayrak (en de meeste PvdA'ers) is dat: weg met het socialisme, graai wat je graaien kan en zorg met je handelen, dat je na de politiek een mooie, dik betaalde baan krijgt in het bedrijfsleven of bestuur (voor bewezen diensten). Iedereen, die dat 'ideaal' in de weg staat mag vallen, maakt niet uit hoe, desnoods met een mes in de rug (zoals bij Cohen). Albayrak vindt dat het de PvdA de laatste 1,5 jaar aan initiatief ontbrak, nou dat valt wel mee hoor huppelkut, het eerste initiatief was het gedogen van fascisten in de Kamer en daarna het huidige klotenkabinet de handen boven het hoofd houden, met allerlei niet ter zake doende excuses. Dit disfunctionerende PvdA lid, mag strijden met een aantal mannetjes om een functie binnen een partij, die hopelijk in het geweld van de huidige financiële en politieke crisis ten onder zal gaan.
Ook Albayrak speelde, net als Spekman, de ellende kaart toen zij zich met de andere kandidaat voorzitters presenteerde, de trut zat bijna te janken, gadverdamme, misselijkmakend en hééééél goedkoop!

Wat nog te zeggen over de nep-socialisten Plasterk en Samsom? Plasterk is denk ik de enige van het stel, die nog een beetje integer is, maar hij is allesbehalve een socialist, zo heeft hij maar al te vaak bewezen. Samsom is totaal ongeloofwaardig, eerst tegen kernenergie, dan bedenkt hij zich en na de kernenergieramp in Japan is hij weer tegen, dit soort politici hoort in het museum. Of zie ik het helemaal verkeerd en is het aanpassen van de mening per dag, de nieuwe manier van politiek bedrijven? Als je Wilders ziet en hoort zou je het kunnen denken, bijvoorbeeld met de euro: eerst voor de euro, nu wil hij eruit...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten