Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 23 maart 2012

Kamp opent jacht op uitkeringstrekkers

De rechts-conservatieve VVD houwdegen Kamp was gisteren te gast bij Pauw&Witteman. De hufter meldde dat men nergens in Europa sociale werkplaatsen heeft, zoals wij in Nederland. Het aantal mensen dat daar werkt moet afgebouwd worden, en dat gaat via afvloeiing aldus de praatjesmaker, of dat echt zo is, is nog maar de vraag, maar om op het eerste terug te komen, elders in (welgesteld) Europa zijn bedrijven verplicht naar gelang hun grootte, een aantal invaliden aan te nemen. Voorts denkt de hufter, die overigens goed zorgde voor de welgestelde Nederlandse belastingvluchtelingen op de Antillen, dat bedrijven zitten te wachten op WSW'ers, ja, als hij de bedrijven daarvoor betaald en deze mensen 9 jaar lang onder het minimumloon houdt, voor deze maatregel wijst Kamp met z'n vieze vingers naar Bakellende 4, hij heeft de regel alleen verder uitgebouwd (zoals verwoord door griezel de Krom op 9 maart op Radio1).

De smeerpijp had het over het grote aantal uitkeringen met verschillende namen, waar geen mens meer weg in weet, dus dat gaat de klootzak vereenvoudigen en reken maar, dat dit ten koste gaat van de gebruikers. Bovendien is zijn partij één van de verantwoordelijk voor het grote aantal namen van uitkeringen.

VVD leeghoofd de Krom kan het niet laten, in elk optreden kraait hij, dat er werk zat is, dat er dagelijks mensen op straat geschopt worden, o.a. door het beleid van het kutkabinet Rutte, interesseert hem geen reet. Zolang er buitenlandse werknemers te vinden zijn in Nederland, houdt de klootzak vol, met z'n ingebakken lach op z'n rotkop. Dat die buitenlandse werknemers leven en werken onder erbarmelijke omstandigheden tegen een salaris dat meestal ver onder het minimum ligt, daar ligt deze hufter geen seconde wakker van. Werknemers worden verplicht onder hun niveau te werken, tegen een salaris op minimumniveau (en dan ouwehoeren over de banken die starters geen hypotheek geven). Dit alles is voor de Krom en Kamp dan ook een opmaat naar een uitgeklede arbeidsmarkt, waar arbeiders net als in de VS, 3 banen nodig hebben, om het hoofd boven water te kunnen houden (terug naar 19e eeuwse toestanden, dat noemt dit geteisem progressief).

Kamp gaat uitkeringstrekkers die frauderen, nog harder aanpakken, niet dat dit substantiële bedragen zijn, maar werknemers/arbeiders moeten wel beseffen dat zij uitschot zijn, zeker als ze werkloos zijn. De rechtse hufter wil de boetes 10 keer zwaarder maken, i.p.v. de werkgevers, die de gelegenheid bieden (en daarom vragen) aan te pakken, ja, veel mooie woorden, tot en met bedrijven verbeurd verklaren; wat daar van terecht komt hebben we de afgelopen decennia gezien.
Als Kamp echt werk zou maken van de fraude die bedrijven plegen, zou hij miljarden kunnen binnenhalen, maar behalve stoere taal, gebeurd daar geen bliksem.
Waar geen mens over lult is de uitkering, die bijstandstrekkers ontvangen, dat is soms net voldoende om niet te verzuipen (maar meestal is het tot de neus in het water), dus als deze mensen een centje bij kunnen verdienen, zouden ze wel gek zijn als ze dat niet doen. Het smerige duo kort deze mensen nog eens extra als zij 'volwassen kinderen' in huis hebben, zodat deze kinderen goed beseffen, dat er voor hen geen plaats is in deze klotezooi.

Kamp moest gisteravond nog even kwijt, dat hij zo tevreden is met het kabinet Rutte, ja, geweldig hè, wij hebben als enige in NW-Europa een krimp in de economie, met extra ontslagen als bonus toe. Dan lul ik nog niet over het binnenhalen van de PVV fascisten en de volkomen uit elkaar gespeelde maatschappij, bereken daar de kosten maar eens van.

Arbeit macht frei! en arbeid adelt, aldus Hauptsturmbahnfuhrer Kamp en zijn 'sidekick' de Krom. Dat dit geteisem maar snel werkloos mag worden, verarmt en met de maatregelen te maken krijgt, waar zij zelf verantwoordelijk voor zijn, dit alles voor hen en hun geliefden tot vele generaties in de toekomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten