Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 25 maart 2012

Samsom niet alleen een slappe lul

De PvdA überpuber en super draaikont Samsom was afgelopen woensdag te gast bij Pauw&Witteman. met rode konen vertelde hij daar over zijn geweldige voornemens met de PvdA. Volgens Samsom is de PvdA een echte socialistische partij (ha! ha! ha!) en zware schouders, bla bla bla bla. Als het erop aankomt is de PvdA een middenpartij, die als het gaat om de zwakste groepen in de maatschappij, kiest voor de middenmoot, neem de hervormingen op de AOW, pensioenleeftijd, ontslagrecht enz. Mooie praatjes over postbodes, WSW'ers, nul uren contracten, 'payrolling' en alles wat daar mis mee is, terwijl de PvdA zelf heeft meegewerkt aan alle gore toestanden rond deze onderwerpen.

Ach Samsom, eerst tegen kernenergie, later weer niet helemaal en na de kernenergieramp na de tsunami in Japan, is hij weer tegen. Hoe kan je deze kwast in godsnaam nog serieus nemen?

Toevoeging op 5 november 2014: aan de labels heb ik 'payroll' toegevoegd, dit vanwege een bericht op 5 november 2014, over deze parasitaire dienst en de reactie op bovenstaand bericht, van een 'payroll' trut, die u hieronder kunt lezen.

5 opmerkingen:

  1. Wie zie je zelf graag de leiding van de PvdA overnemen?

    Groeten Adriana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Adriana,

    zou niet graag de leiding hebben over een partij, waar men volksverlakkerij tot kunst heeft verheven, men politiek onder een valse vlag bedrijft, de mening van gisteren wordt ingewisseld voor de stemmen van morgen en men er niet voor terugdeinst een collega in de rug aan te vallen.

    Adriana ik zie achter jouw naam dat je je bezighoudt met de heilzame werking van 'payrolling', slavernij werkte ook prima, voor de slavenhouders en de overheid.

    Dank voor je reactie,
    met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beste Adriana,

    ben ik potverdikke vergeten antwoord op je vraag te geven. Misschien is Roemer een goede leider voor de PvdA. Zoals ik hier al vaker aangaf, ik hoop dat de PvdA snel in het geheel verdwijnt. Deze partij heeft ondertussen al meer dan genoeg verknald, zowel lokaal, als provinciaal en landelijk. Na het wegvallen van de PvdA, zullen de echte, nu nog verwarde PvdA'ers, vanzelf uitkomen bij de SP van Roemer.

    deze 2e reactie kon ik niet eerder plaatsen i.v.m. problemen doordat ik al een reactie gaf.

    Nogmaals dank voor je reactie,
    met vriendelijke groet,
    Willem.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. We willen geen socialisten, geen PvdA, geen SP, geen GL en zelfs geen D66. Ik heb geen behoefte aan partijen en mensen die bepalen wat goed voor mij is. Ook PVV mag zsm verdwijnen. CDA en VVD zijn niet fantastisch maar bij gebrek aan beter...daar houden we nog iets van onze zelfstandigheid en vrijheid over. Kortom geen overheidsbetutteling meer maar ondernemerschap, lage belastingen voor iedereen en geen belasting op de laagste inkomens! Eigen keuzes maken. Verzekeren is een persoonlijke afweging. Betalen voor gebruik en niet ter compensatie van andere hobbies (wegenbelasting, BPM etc bijvoorbeeld, kost 4 keer meer dan onderhoud en aanleg van wegen kost). Geen hypotheekrenteaftrek (ook niet nodig met lage belastingen). Directe verkiezingen en geen kieslijsten, gekozen MP. Minder overheid (bijvoorbeeld weg met provincies en waterschappen, grotere gemeenten) Keuze vrijheid daar gaat het om!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beste Anoniem,

    na uw bericht te hebben gelezen, kan ik u een advies geven, emigreer zo snel mogelijk naar de VS. Daar treft u de maatschappij uit uw dromen, de rijken betalen daar zo weinig belasting, dat een aantal van hen, met het schaamrood op de kaken, vraagt of ze a.j.b flink meer belasting (en naar vermogen) mogen betalen. Zie de steden, grote wijken die onleefbaar zijn, 'tentsteden' voor burgers (en heel veel kinderen), die werkelijk geen cent meer te makken hebben. De privé gevangenissen zitten bomvol, je kan al bijna stellen, dat 1 op de 70 VS burgers bewaker is en hoewel in privé handen, een waanzinnige kostenpost voor de staat. De infrastructuur ligt al jaren op z'n gat, enz. enz.
    Obama-care levert reacties op zoals u die verwoordt, alsof het een schande is om mensen, die de zorg, die ze nodig hebben, niet kunnen betalen, op deze manier te helpen.

    Terug naar Nederland: als u per jaar meer verdient dan € 50.000,--, bent u dom bezig, als u meer dan 20% belasting betaald, dat heeft zelfs prominente VVD'ers toegegeven, toen zij pleitten voor invoering van de vlaktax
    Wat betreft de vrijheden van de VVD en het CDA, zie ik de zaken toch bepaald anders dan u. Onder het bewind van Bakellende 1 t/m 4 is niet alleen de zelfstandigheid (bijvoorbeeld de toegang tot rechtsgang) van de burger geweld aangedaan, maar de privacy (een verworvenheid, die noodzakelijk is voor o.a. persoonlijke vrijheid), is op de helling gezet en niet zo'n beetje ook. U staat verdere marktwerking voor, ten koste van overheidsbemoeienis. Wat dit oplevert kunnen we bijvoorbeeld zien in de energiemarkt, de zorg, het spoor en de post. Niet bepaald een succes en het argument, dat door concurrentie de kosten voor de burger dalen, is zoals voorspeld, simpel een leugen gebleken.

    Nog een voordeel als u besluit te verhuizen naar de VS: u kunt kiezen voor een staat, waar u met vuurwapens op zak mag rondlopen, kan u daar pleiten voor afschaffing van het politieapparaat.

    Dank voor uw reactie, en mocht u de stap nemen, wens ik u alle geluk van de wereld,
    met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen