Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 20 maart 2012

Brekend nieuws: Brinkman verlaat de PVV

Het nieuws op Radio1 van 13.00u. bestond puur en alleen uit aandacht voor het vertrek van Brinkman, een halfuur over deze flapdrol met losse handjes. Brinkman had een persconferentie belegd om zijn vertrek te verklaren. Brinkman, zoals gezegd één van de PVV'er met losse handjes, de man, die toen hij agent was, dronken vluchtte voor collega's, blijft strijden voor veiligheid in Nederland, ha! ha! ha!. Benieuwd hoe zijn ex-collega's van de politie over hem denken.
Brinkman stelt zijn zetel niet ter beschikking, maar hij blijft achter het beleid van het kutkabinet Rutte staan, dus voor de maatregelen die Henken en Ingrids met een uitkering en die op het minimum of daar iets boven, onevenredig hard pakken. Een beleid dat er voor heeft gezorgd, dat wij in tegenstelling tot ons omringende landen in grote problemen zijn beland, en bovendien voor Nederland de weg heeft afgesneden naar een licht hoger begrotingstekort.

Het is te prijzen, dat flapdrol Brinkman zich verzet tegen het haatzaaien door Wilders en zijn PVV, die grote groep Henken en Ingrids, op zet tegen minderheidsgroepen.

En Wilders? Die heeft eens te meer aangetoond, zijn ondemocratische fascistische beweging niet te kunnen leiden, laat staan dat deze haatzaaiende fundamentalist ooit een democratisch gekozen kabinet zou kunnen leiden.

De 'politiek verslaggevers' van de NOS Vullink en Bril, zien dat er nu geen meerderheid is, voor het kabinet Rutte. Die meerderheid was al minimaal, zij vergeten echter de SGP, die dit kabinet ook steunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten