Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 21 maart 2012

Brinkman, de PVV en de oppositie

Als de oppositie ballen heeft, steunen ze vanaf heden, nu Brinkman uit de PVV is gestapt, geen voorstel meer van het huidige blunderkabinet. Door dit kabinet zijn wij er aanzienlijk slechter aan toe, dan de ons omringende landen. De hoogste tijd voor nieuwe verkiezingen, er moet een eind komen aan deze poppenkast. Helaas zal m.n. de PvdA wel weer door de slappe knieën gaan en meestemmen met voor het land, nee zelfs voor 'ons' aller toekomst, belangrijke voorstellen. PvdA flapdrol Dijsselbloem was vanmiddag te gast in Standpunt NL, daar sloot hij niet uit, dat men i.d.d. met belangrijke zaken zou mee stemmen, hoewel hij dat na een paar minuten weer herriep, maar gezien de geweldige oppositie-agenda van de PvdA, zal de eerste uitlating van dit leeghoofd wel weer winnen. Ach, je noemt dat later gewoon gezond verstand en we konden niet anders....
Daarom is het te hopen, dat het huidige door fascisten geregisseerde kabinet, naar huis gestuurd wordt, waarna bij verkiezingen de PvdA cijfers komen op het peil, waar deze 'socialisten van het midden' recht op hebben, dus een zetel of 5, kunnen we eindelijk zaken doen en de verantwoordelijken laten betalen voor de huidige crisis.

PVV'er Brinkman liet gisteren bij Pauw&Witteman weten, geen probleem te hebben met populisme. Nee, dat hebben we gemerkt, als geweldpleger pleiten voor veiligheid!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten