Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 10 maart 2012

Verkiezingsoverwinning Fortuyn herdacht

Deze week werd de verkiezingsoverwinning van Fortuyn in Rotterdam van maart 2002 herdacht. Pauw&Witteman deden dat afgelopen dinsdag en hadden daar een aantal (oud-) politici en de rechts-conservatieve nitwits Mens, van de Linde en Pastoors voor uitgenodigd.

Vakkundig werden er veren in de vieze pedo-reet van Fortuyn gestoken, zelfs Marijnissen kon het niet laten. Hij wil Fortuyn geen populist noemen (in de negatieve zin van het woord, zo ver gaat deze SP'er tegenwoordig al).

Hé Jan, Fortuyn heeft net zo lang politieke stromingen uitgeprobeerd, tot hij zeker wist hoe hij de 1 en 2 hersencelligen kon inpalmen en daarna belazeren; dat kan je toch echt niet anders noemen dan goor populistisch handelen, zeker als je zijn uitspraken over bepaalde bevolkingsgroepen hoorde.

Nogmaals wat is dat met die Fortuyn? Deze vervelende hufter was een 'belijdend' pedo, dat gaf hij NB zelfs voor de camera toe. Leuk om straks met je kinderen in een straat te wonen, die vernoemd is naar een pedo, want dat is Rotterdam van plan......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten