Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 14 maart 2012

Witte tanden: de zorg om uw gezondheid en hoe u belazerd wordt

Dat het huidige kutkabinet (of het vorige) en met name VVD helleveeg Schippers schijt heeft aan de gezondheid van de burgers, die zij zou moeten dienen, is intussen voldoende duidelijk geworden. Al vaker heb ik hier gewezen op zaken, die de gezondheid van de burger schaden, maar waar de politiek 'blind' voor is. Door deze zaken, zoals het gebruik van suiker i.p.v. stevia, ontstaan diverse ziekten/aandoeningen, tot en met hartinfarcten toe. Geen regering zal het op durven nemen tegen de 'suikerbaronnen', deze figuren hebben goede lobbyisten en het zal mij niet verbazen als daar zelfs politici tussen zitten.

Kortom de centen gaan voor uw gezondheid. Lullig genoeg zorgt dit ook weer tot een stijging van de zorgkosten, waar politici en met name die van de VVD en het CDA, zo druk over doen.
Suiker is bovendien een aanslag op uw gebit (de staat van-), en indirect is dat ook weer een aanslag op uw gezondheid, een slecht gebit kan ontstekingen veroorzaken, die weer kunnen leiden tot... ja, een hartinfarct.

Tanden: je wordt doodgegooid met internetreclames voor tandenbleeksets en in de winkels heeft elk merk tandpasta wel een z.g. whitening pasta. Als u een goede tandarts zal u desgevraagd vertellen, dat u uw tanden maar eens per week met deze tandpasta mag poetsen. Met mondwater is het nog erger, als daar alcohol in zit, is dit zonder meer slecht voor uw tanden net als het bleken van uw tanden.
Voor al deze foute zaken mag van de overheid ongestraft reclame gemaakt worden.  Intussen wordt de tandzorg steeds verder wegbezuinigd uit het 'zorgpakket', de tarieven van tandartsen zijn vrij gegeven. Dit alles terwijl paardenkut Schippers weet hoe belangrijk een gezond gebit voor uw algehele gezondheid is.

Tot slot de tandartsen: waarom trekken zij niet keihard aan de bel bij de politiek en de Reclame Code Commissie (een orgaan dat overigens bijzonder slecht functioneer; zal wel geleid worden door ex-politici)? Aan de bel trekken: ten eerste over de 'witmakers' en aanverwante artikelen, ten tweede zouden zij het belang van een goed gebit voor uw algehele gezondheid, veel beter over kunnen brengen aan diezelfde politiek en aan hun klanten.

Stevia kan bovendien ouderdomsdiabetes voorkomen, hier een link naar eerdere berichten over Stevia:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/03/de-overheid-en-uw-gezondheid-5.html
http://deazijnpisser.blogspot.com/2011/12/schippers-en-de-zorg-plus-de-kosten.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten