Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 28 maart 2012

Het 'orakel' Wientjes in de bocht, zandzakken voor de deur(o)!

Roverhoofdman van de nationale grootgraaiers bond, ook wel VNO-NCW genaamd, Wientjes, was zondag te gast in Buitenhof, want als Wientjes een natte scheet laat, zullen we 'm horen ook! De rechts-conservatieve hufter, die door de presentator werd aangekondigd als de machtigste man van Nederland, iets dat de onderkoning minzaam glimlachend over zich liet afroepen, deze Wientjes is voor de nullijn in ruil voor hervormingen. Hervorming van de hypotheekrenteaftrek? Ja en nee, het komt er op neer, dat hij daar wel voor is, als de huizenprijs maar op het huidige achterlijk hoge niveau blijft en de huren moeten snel opgetrokken worden naar dat niveau van 50% gebakken lucht. Want daar zitten de problemen, tenminste dat kan je destilleren uit de uitspraken van Wientjes en diverse politici aan de rechter zijde (inclusief een aantal PvdA en GroenLinks politici, voor dezen met name in de lokale politiek, u weet wel, de wethouders die de voorraad van echte sociale huurwoningen hebben gesloopt).

Hervormingen van de arbeidsmarkt? Ja natuurlijk, geen rechten voor het 'midden en lage kader', meer werk voor minder geld is de nieuwe doctrine. Wientjes wil in ruil voor al deze zaken best 'Wajongers' aannemen, natuurlijk wel gesubsidieerd uit de belastingpot en onder het minimumloon voor minstens 9 jaar. Alsof de klootzak geen burger van dit land is en als zodanig geen verantwoording heeft voor het reilen en zeilen in dit land, niet alleen voor zijn eigen klasse, maar voor alle burgers.

Smit van de namaakvakbond CNV, schaarde zich afgelopen maandag op Radio1 (na 9.30u.), wat betreft de hervormingen, achter Wientjes, met zo'n vakbond heb je geen werkgevers nodig, die de werknemers uitbuiten.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten