Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 maart 2012

Criminaliteits- bestrijding en criminaliteits-promotie door de VVD

De criminaliteits-bestrijding loopt spaak, nou ja, dat werd gisteren weer eens geconstateerd. Van de 800.000 zaken die worden aangemeld, wordt het grootste deel niet in behandeling genomen en of opgelost. Veel gekoekwauz over minimumstraffen en meer politie op straat, wat dat laatste betreft lijkt het er op, wat de deskundigen betreft, dat de nationale politie juist blauw van de straat haalt en de dierenpolitie, die aan zwaar dierenleed niets mag doen, helpt ook al niet echt. Het gebrom van het uitgezakte holle VVD vat Opstelten werkt op de lachspieren, en de georganiseerde misdaad krijgt daar alleen kaakkramp van, maar ook maar iets voor elkaar krijgen, is er wat deze vellenkoning betreft niet bij. Gisteren gaf hij weer een staaltje van 'zijn kunnen' weg in Nieuwsuur, met de gebruikelijke uh's bijna na ieder woord, jezus wat een vertoning!

Het wordt de hoogste tijd een aantal politietaken onder de loep te nemen, zoals de jacht op softdrugs. Een volkomen zinloze strijd, sterker nog, de georganiseerde misdaad vaart er wel bij. 

Wat denkt u dat er vandaag weer uit een rotte VVD keel donderde? We moeten hasj gaan verbieden! Ten eerste is het al verboden en het argument, dat de Taliban er wel bij vaart, is ook gelul van de eerste orde. De Taliban is tegen het gebruik van welke drug dan ook (ook de verslavende harddrug alcohol), onder het, weliswaar verfoeide beleid, dat de Taliban voor 2001 voerde was de uitvoer van drugs uit Afghanistan bijna tot nul gereduceerd. De Taliban, die strijd tegen de 'geallieerde' troepenmacht, belast de drugsproducenten voor het doorvoeren van hun goederen. Deze producenten zijn te vinden in de huidige regering van Afghanistan, roverhoofdman Karzai en zijn vrienden verdienen het echte geld met de drugshandel. Dan zou volgens VVD Kamerlid en nitwit van der Steur, de georganiseerde misdaad in landen als Marokko en Afghanistan veel verdienen aan deze handel, hè enorme klootzak, jij zorgt er voor, dat de georganiseerde misdaad pas echt binnenloopt, na een verbod op het gedogen (want dat zou het moeten worden).

Natuurlijk hebben de 'fatsoensrakkers' van het CDA (die NB zelf de verslavende harddrug alcohol verspreiden, met een eigen etiket!) en de fascistische, agressieve PVV brievenbuspissers zich al achter dit voorstel geschaard. Je zou verdomd gaan geloven, dat deze partijen zelf een groot aandeel hebben in de drugshandel en ten koste van de georganiseerde misdaad in Marokko en Afghanistan, een groter aandeel opeisen voor de Nederlandse georganiseerde misdaad. Betere lobbyisten dan de eerder genoemde partijen, kan de georganiseerde misdaad zich niet wensen!

Het grote 'probleem' met softdrugs is, dat veel mensen die regelmatig gebruiken, wakker worden uit de 'ratrace' waar we ons dagelijks in bevinden en vragen gaan stellen bij de zin en nut van allerlei zaken. Dat is een groot gevaar voor veel politieke partijen, die het 'gewone' volk bestelen, overvoeren met leugens, bedrog en valse angstscenario's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten