Pagina's

zondag 7 december 2014

Samsom is de persporno zat.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De man, die zijn invalide dochter twee keer misbruikte voor stemmenwinst of gunsten van het publiek, u weet wel de volksverlakker van het jaar 2012, PvdA's eigen atoomkroket Diederik Samsom, maakt zich druk om de hijgerigheid van de pers...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus eerst de pers paaien met je persoonlijk leven, over de rug van je kind, daarnaast een coalitie aangaan, die jezelf voor de verkiezingen als onbestaanbaar kwalificeerde (en vervolgens met Rutte 2 de kiezers bedonderen) en het dan gek vinden, dat de pers werkelijk in alle details gaat kijken, hoe het met hem en z'n PvdA vergaat..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Samsom schijnt zich nu druk te maken over een interview, dat hij zelf aan de Telegraaf gaf..... ha! ha! ha! ha! ha! De Telegrof en de PvdA en dan commentaar hebben achteraf..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een dropveterlul!

Volgens zeggen heeft Samsom een kleine 'revolte' op poten gezet: met een aantal 'heren/dames' politici wil hij dat de journalistiek zich beperkt tot vragen, 'waar het echt om gaat', want voor je 't weet gaat Samsom weer helemaal los..... ha! ha! ha! ha! Ook dat schijnt deze overjarige oliebol te hebben gezegd, hij zou leeg zijn gelopen, daar hij min of meer in een soort val was gelopen, waardoor hij niet anders kon, dan z'n 'ziel en zaligheid' (ha! ha! beiden heeft hij niet) prijs te geven aan het uiterst geraffineerde journaille van de Telegrof...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Een nog veel grotere, zeg maar volvette oliebol, Max van Weezel, vond het ook nodig desgevraagd zijn totaal overbodige commentaar te ventileren, in het Mediaforum van afgelopen vrijdag. Via de telefoon vertelde hij, dat er veel meer politici in de Tweede Kamer zijn, die het wat betreft de pers eens zijn met Samsom, dat vertellen ze van Weezel, de 'parlementair journalist' (ha! ha! ha!) 'off the record'. Want als echt onafhankelijk journalist onderhoudt hij buiten zijn 'werk' zeer vriendschappelijke banden met politici, en ja zeg nu zelf, dan doe je ook wat voor die aardige politici! Zoals aan de telefoon een aantal 'uiterst irritante' voorvallen te noemen, waar je als luisteraar meteen je plaats weet, slikken en kop houden! Deze enorme onbenul, die zich journalist durft te noemen, zei al eens, dat hij zich kon voorstellen, dat hij het publiek niet alles zal vertellen, van wat hij als journalist weet, maar dat wel belangrijk is voor het plebs..... Dat is namelijk de taak van de journalistiek, zaken verborgen houden voor het publiek......

Mensen ik donderde weer uit mijn grote stoel, toen ik hoorde, dat deze kwast, die van 2007 tot 2011 voorzitter van het Internationaal Perscentrum Nieuwspoort was, blijkbaar nu alweer over een of ander journalistiek orgaan gaat*..... ha! ha! ha! ha! ha! U begrijpt, ze konden me opdweilen daarna... Ongelofelijk!! Dan te bedenken, dat hij het journalistieke onderzoeksprogramma Argos mag presenteren, dit maakt Argos er niet geloofwaardiger op......

Maar men kwam nog even op de gedragingen van de pers terug: het gaat niet meer om het onderwerp (politieke-), maar om wat er achter de schermen gebeurt....... ha! ha! ha! ha! Ja nogal logisch, als je als Samsom zo'n grote groep kiezers hebt genaaid, moet je niet raar opkijken, dat de pers bij het ruiken van onenigheid binnen de PvdA (dat kan trouwens alleen 'geurdoven' ontgaan zijn), er bovenop duikt..... Moet je de boel maar niet openlijk, op zo'n uiterst grove manier belazeren en dan later n.b. durven zeggen, dat je tijdens het eerste overleg met Rutte, het verkiezingsprogramma in de prullenbak schoof en bij deze bekentenis voor de camera smerig gaat zitten grinniken.... Ongelofelijk!!!!

* Zoals u zult begrijpen, uw Azijnpisser vond één keer luisteren naar het Mediaforum, al één keer teveel, dus voor de belangstellenden die meer willen weten over deze functie, doet uw best! Op het net, kon ik deze functie niet vinden overigens.

Voor meer berichten over smeerpijp Samsom, klik op zijn naam, onder dit bericht. Maar maakt uw veiligheidsgordel vast! Dat geldt overigens ook voor het grote aantal blunders die van Weezel intussen heeft gemaakt, als u zijn berichten naleest, doet u dat het best met enige tussenpozen, daar het risico van een lachstuip of woedeaanval niet ondenkbaar is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten