Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 februari 2015

AIVD blundert niet, nee het is een 'capaciteitsprobleem......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Naar aanleiding van de ontsnapping van een veroordeelde 'jihadganger' was gisteren het geouwehoer niet van de lucht. Uiteraard met een 'bruine' bijdrage van Wilders, die er schande van sprak, dat de AIVD haar werk niet had gedaan, tja daar kan je weinig tegen inbrengen...... Een aantal andere politici pakten het anders aan, volgens hen is de AIVD niet incapabel, maar is het een 'capaciteitsprobleem', dus nog meer geld en nog meer 'geheim agenten Dreutel 1ste klasse........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Heeft de AIVD eindelijk echt iets om in de gaten te houden, laat de peperdure dienst het alweer afweten, benieuwd of ze deze figuur nog van springstoffen hebben voorzien, alvorens hij uit AIVD-beeld verdween.............En mensen, als dit nu de eerste of de tweede, of zelfs de derde keer was, zou je nog kunnen denken, ach moet kunnen.......

Tijd voor een grote opruiming bij de AIVD (en de MIVD), kan daar meteen een veel grotere transparantie voor de bevolking worden ingevoerd!!! Dat zal niet gebeuren, maar reken maar als dit doorgevoerd zou worden, dat er fikse bedragen te besparen zijn en dat de efficiëntie met 100% omhoog schiet!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten