Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 februari 2015

Oekraïense stafchef zegt dat de NAVO liegt!!!!

De stafchef van het Oekraïense leger, Victor Muzhenko, zei eind vorige week, dat er geen Russische troepen in de Donbass regio (Donetskbekken) vechten...... Voor 'de goede orde', dit is de stafchef van de Porosjenko junta in Kiev, dus niet van de 'separatisten....' Met andere woorden de NAVO, een groot deel van de EU regeringen en 'deskundigen' zoals die uit de media* in ons land, liegen ons keihard voor!!! Sterker nog: de sancties door de EU genomen tegen Rusland, zijn op valse gronden genomen!!!

Afgelopen zaterdag 30 januari jl., maakte de 'rechterhand' van de Secretaris Generaal van de NAVO, Alexander Verthbow, in Tbilisi (Georgië) bekend, dat de NAVO in Oekraïne een trainingscentrum zal opzetten, dat tegen het eind van het jaar operationeel moet zijn.......... Dit is om de spanning tussen de NAVO en Rusland te verminderen......... Het lijkt godverdomme echt, of de NAVO wel een oorlog aandurft met Rusland, zijn ze nou helemaal krankjorum geworden!!!!

* Deskundigen in leugens en bedrog, ofwel volksverlakkerij, kortom grootlobbyisten van het militair-industrieel complex en het neoliberalisme!

Zie ook: 'Sancties tegen Rusland verscherpen, vanwege westerse agressie in Oekraïne........'

       en: 'Poolse EU 'president' Tusk probeert een bemiddelende rol te spelen in het conflict tussen de EU en Rusland........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten