Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 3 mei 2015

Ard van der Steur ook voor verhoging politiesalaris: helaas, zo moest hij te kennen geven, heeft hij 't niet voor 't zeggen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De politie was eergisteren weer bezig met acties, voor hun meer dan terechte eis om loonsverhoging, na 4 jaar stilstand. Ard van der Steur nam het e.e.a. aan en verklaarde vierkant, dubbel en dwars achter de eisen van de agenten te staan. Een hele serie geslijm richting 'dienders' volgde. Waarna hij beloofde zijn uiterste best te zullen doen voor deze agenten...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dus de opperbaas van de politie belooft met zijn megasalaris, z'n best te zullen doen voor de het politiepersoneel, waarbij hij alle grieven van de politie zegt te delen.......... Kortom: mooi geluld, maar geen cent wordt verguld! Want zo zei van der Steur: hij is gebonden aan gemaakte afspraken....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wat betreft al het geslijm en het delen van de grieven: alle ellende is te danken aan de kabinetten Rutte 1 en 2 en dan m.n. aan zijn VVD voorganger Opstelten!!! Wat een vuile hypocriet die van der Steur!!!

Voor meer 'politie acties' en optredens van 'van der Steur', klik op deze labels, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten