Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 mei 2015

De VPRO, uh de NVKRO, ofwel Jos Palm alweer uit de katholieke bocht......

Het was te verwachten beste lezer, de VPRO maakte al een paar weken reclame, voor haar radioprogramma OVT (Radio1 zondags van 10.00 - 12.00u.) dat afgelopen zondag 3 mei, zou uitzenden vanuit het bisschoppelijk paleis in Utrecht. Dit daar het paleis aan de Maliebaan in Utrecht ligt en diezelfde Maliebaan huisvestte ook een flink deel van het nazi-Duitse bestuur van Nederland in de jaren 40-45 van de vorige eeuw. De uitzending handelde dan ook over die jaren van WOII. De vaak amper verstaanbaar monkelende katholiekenlikker en medepresentator van dit programma, Palm, vliegt nogal eens stevig uit de bocht en niet in het minst als het gaat om het katholieke geloof. Dus de combinatie Palm / Bisschoppelijk paleis, was gedoemd minstens één keer uit de bocht te vliegen.

En zo gebeurde al vrij snel: de enorme idioot, die ook denkt, dat men hem uiterst lollig vindt, met z'n 'kwinkslagen' die in de 20er jaren van diezelfde vorige eeuw, algemeen als lollig werden ervaren, vertelde o.a. dat hij samen met een katholieke monseigneur in dit paleis, richting altaar liep en de neiging kreeg te gaan knielen..........

Jezus is het de VPRO of de NVKRO, ofwel de Niet zo Vrije Katholieke Radio Omroep???!!!
Waar slaat 't op, om dit in een radio programma te melden, dat handelt over de geschiedenis. De megalomane klotenklapper denkt werkelijk, dat het programma om zijn persoon draait!!

Zie ook: 'WOII: de katholieke kerk was fout, maar niet hier!!'

Voor de zichzelf godbetert 'journalist' noemende Palm, heb ik dom genoeg, nooit een label gemaakt, dat vond ik teveel eer voor deze belachelijke klotenklapper, daarom: voor meer berichten over Palm, klik op het label 'OVT', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten