Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 november 2015

Asscher spreekt schande van inkomensverschil man - vrouw en daarmee over zijn eigen totale wanbeleid!!!

Gisteren werd bekend gemaakt, dat vrouwen nog steeds, anno 2015, minder verdienen dan de man. Het verschil is gemiddeld 7,2% met een gemiddelde op jaarbasis van € 2.513,--...... Het verschil is amper gedaald t.o.v. 2013, toen was het verschil 7,8%........

Asscher sprak, daarmee geconfronteerd, schande van deze nog steeds bestaande praktijk. Als je Asscher hoorde, zou je denken, dat hij zelfs verbaasd was, dat dit verschil nog bestaat...... Echter in 2013 was deze malle PvdA drollenpoetser ook al minister van Sociale Zaken........ Daarom kan ik maar één ding concluderen: de schande die Asscher spreekt over deze ongelijkheid tussen man en vrouw, is hemzelf dubbel aan te rekenen, de klootzak heeft geen actie ondernomen op dit cijfer uit 2013......... Het zoveelste bewijs van zijn totale onvermogen!!!

Beste PvdA kiezer: ziet u nog niet, dat de PvdA u dag in dag uit besodemietert en in feite een inhumaan neoliberaal beleid uitvoert???? Zelfs de emancipatie van vrouwen interesseert deze grofgraaiers niet!!!

Voor meer berichten over/met vrouwenemancipatie, inkomensverschillen, discriminatie, neoliberalisme, Sociale Zaken en/of Asscher, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten