Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 27 november 2015

Ralph Hamers: ING stopt met investeringen in steenkool energie, hoewel....???

Topgraaier Ralph Hamers van ING maakte vanmorgen bekend, dat ING per direct stopt met investeringen in steenkool! U denk wellicht: 'Halleluja, eindelijk!!' Maar helaas er zit een python onder het gras. Ralph Hamers stelde dat ING per direct stopt met de investeringen in nieuwe kolencentrales (die hier alvast niet meer  gebouwd zullen worden, nu er net 4 zijn geopend.....) en met nieuwe leningen aan 'energieklanten' die voor meer dan de helft steenkool gebruiken als energieopwekker......... Met andere woorden: als die klanten voor 49% steenkool gebruiken, zijn leningen nog steeds mogelijk..... ha! ha! ha! ha! ha! Je kan er op wachten, dat energiebedrijven met veel kolencentrales, extra gascentrales gaan bouwen, of overnemen, zodat ze onder die 50% blijven.........

Hamers doet net, of ING hiermee is witgewassen op klimaatgebied, helaas zei de bedrieger niets over investeringen in andere fossiele brandstoffen........ Daar heeft ING meer dan voldoende (uiterst smerige)  investeringen, die het 'verlies' op de steenkool investeringen goed maken (als er al sprake is van een verlies, door dit lamlendige nieuwe beleid van ING......)...... Voorts zei Hamers niets over lopende investeringen in nieuwe kolencentrales en kolenmijnen, worden die teruggetrokken??? Eén ding is een feit: op steenkool valt nog maar minimaal te verdienen, sinds de VS en Australië, hun steenkool massaal aanbieden voor dumpprijzen...... M.a.w.: wat een gedurfde zet van ING....... ha! ha! ha! ha! ha!

Moet u nagaan, ING mag volgende week ook al aanzitten bij de klimaattop in Parijs....... Ach ja, het mislukken van deze top werd vorig jaar al voorspelt, al was daar bepaald niet het verstandelijk vermogen van Einstein voor nodig, gezien de voorgaande toppen!!

Wat een ongelofelijke oplichter, die Hamers, gadverdamme!!!

Voor meer berichten over/met klimaatverandering, luchtvervuiling, CO2, stikstofdioxide, ultrafijnstof, steenkool, nieuwe kolencentrales, fossiele brandstof, oliewinning, gaswinning, klimaattop, zorgkosten (die stijgen, door de verbranding van fossiele brandstoffen), ING en/of Ralph Hamers, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten