Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 3 november 2015

Betty de Boer (VVD): de NS moet de reiziger verleiden de trein te nemen...... ha! ha! ha! ha! ha! Terwijl VVD en PvdA juist een OV ontmoedigingsbeleid voeren!!

Hoorde gistermiddag VVD dindongleeghoofd de Boer op Radio1 (14.21 u.) stellen, dat de NS de reizigers moet verleiden de trein te nemen....... Op een ADHD gekefte manier, spoten de woorden uit haar vuilbek. Als er nu één partij in Nederland is, die niet met dit soort adviezen mag komen is het de VVD wel: deze partij heeft 'net iets te vaak' laten zien, dat het beleid van deze partij is gericht op de auto en de ontmoediging van het OV als alternatief voor deze zwaar vervuilende plofmachines!!! Aan asfalt moeten Rutte 1 en 2 intussen al snel 40 miljard hebben gespendeerd....... Om nog maar te zwijgen van het gesubsidieerd luchtvervuilen, middels de meer dan verachtelijker bijtellingsregels, die met behulp van de PvdA veel te weinig zijn ingeperkt en waar men tot 2020 vrolijk 7% bijtelling mag rekenen voor een grote bak als de Mitsubishi Outlander.......... Kortom gesubsidieerd de volksgezondheid en de aarde naar de kloten helpen!!

De presentator vroeg nog even aan de Boer, die voor lobbyisme en andere zaken in Zeeland was, hoe ze vandaag reisde, ze vertelde dat ze met de auto was....... Een beetje vreemd, want als je deze hufter hoorde lullen, zou je werkelijk denken, dat ze altijd in de trein zit (dat wordt voor Tweede Kamer leden ook nog eens vergoed, 1ste klas)...........

Dit gesprek werd uiteraard gevoerd vanwege het 'heuglijke nieuws' dat PvdA trol Dijksma de taak van de opgestapte PvdA hufterregent Mansveld overneemt....... Vorige week al werd Dijksma door de reguliere pers geprezen vanwege haar 'enorme kennis...' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat etiket enorm was op de verkeerde eigenschap van Dijksma geplakt, want als staatssecretaris heeft ze alleen braaf VVD lobbywerk geleverd........

Voor meer berichten met/over de Boer, Mansveld, Dijksma, NS, openbaarvervoer, bijtelling, asfaltlobby, autorijden, luchtvervuiling, ultrafijnstof, stikstofdioxide, CO2, 'volksgezondheid en economie' (versus), subsidie en/of lobbyisten, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten