Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 november 2015

Woonbond waarschuwt voor alweer een grote huurverhoging in 2016.........

Vanmiddag rond 12.50 u. was Ronald Paping van de Woonbond te horen bij BNR. Hier waarschuwde Paping de regering niet met alweer een grote huurverhoging te komen, daar hij de bui al ziet hangen....... Terecht maakte Paping zich druk over de huurverhogingen van de laatste 5 jaar, die een gemiddelde van 13% halen.....!!!

Vreemd toch dat deze vertegenwoordiger zelf vertelde, dat hij namens de Woonbond akkoord ging met een huurverhoging voor 2016 van 1%, bovenop de inflatie.......... Met zo'n belangenorganisatie heb je geen huisjesmelkers nodig en onder die huisjesmelkers reken ik ook de woningcorporaties, die de onderlaag het vel over de neus trekken..... Meneer Paping: weet u niet, dat de inflatie met name wordt gevormd door de laatste huurverhoging??? Ga eindelijk je werk doen, i.p.v. te kijken waar je zou kunnen werken na de woonbond. De woonbond was ooit bedoeld ten dienste te staan van de huurders en niet van de overheid en de woningcorporaties........ Dit geldt overigens voor een groot aantal belangenorganisaties.

U zult misschien denken dat de grote onderlaag niet wordt getroffen door de huurverhogingen, daar deze groep huurtoeslag ontvangt. Echter die toeslag is nooit toereikend voor de hele verhoging van de huur...... Rond de 4 miljoen mensen leven in ons land tegen- op-, of onder de armoedegrens, die mensen wonen in huurwoningen en kunnen letterlijk geen cent meer missen, toch moeten zij jaarlijks euro's per maand meer betalen voor de huur..........

Voor meer berichten over/met huurstijging, huurliberalisatie, huursubsidie (= huurtoeslag), woningbouwvereniging (= woningcorporatie), armoede, belangenorganisatie, Blok (de VVD schoft, die massaal sociale huurwoningen laat verkopen aan buitenlandse investeerders en sloop van te goedkope sociale huurwoningen stimuleert), sociale huurwoningen, afbraak sociale huurwoningenWoonbond en/of Ronald Paping, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten