Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 november 2015

Ten Broeke zag de ellende in de regionale vluchtelingenkampen en blijft desondanks voor opvang in de regio.........

VVD knuppellul ten Broeke was vanmorgen te horen op Radio1, na 10.00 u. Onderwerp: de vluchtelingenopvang. U snapt uiteraard dat ten Broeke vindt, dat een 'straatarm land' als Nederland geen vluchtelingen kan opvangen, dat moet gebeuren in de regio, dus in 'stinkend rijke landen', als Libanon of Jordanië en uiteraard in het 'veilige', xenofobe en steeds verder religieus radicaliserend land Turkije.........

Ten Broeke heeft wat 'vluchtelingenkampen' in de regio bezocht en zag dat daar een voedseltekort dreigt (afgelopen zomer waren er al voedseltekorten, zelfs in Turkse opvangkampen........).... Voorts zag ten Broeke, dat er moeite was, de vluchtelingen een dak boven het hoofd te geven....... Als ten Broeke zegt, dat men moeite heeft, de vluchtelingen een dak boven het hoofd te geven, kan je ervan uitgaan dat er veel vluchtelingen geen dak boven het hoofd hebben; dat zegt hij liever niet, immers dat zou de noodzaak aangeven, om zo snel mogelijk vluchtelingen over te brengen naar de EU....... Het meest opmerkelijke wat ten Broeke vertelde was, dat het schort aan veiligheid in de kampen die hij bezocht........

U weet vast nog wel, dat ten Broeke één van de schoften was, die stelde, dat de vluchtelingen die van een vluchtelingenkamp doorreisden naar de EU, simpelweg economische vluchtelingen zijn, ze waren immers 'al veilig.......' Met andere woorden: ten Broeke gaf net als zijn collega's van de inhumane neoliberale boevenpartij VVD aan, dat de vluchtelingenkampen in de regio veilig waren....... Dat dit onzin was, wisten we al, maar dat en VVD'er dit nu schoorvoetend toegeeft, is toch echt nieuws!!

De enorme hufter ten Broeke had het gore lef zichzelf nog een veer in de onwelriekende reet te steken. Hij stelde, dat de VN de gelden voor vluchtelingen in de regio moet herschikken, zodat er meer geld naar die vluchtelingenkampen in de regio gaat.... Alsof ten Broeke daar ook maar enige zeggenschap heeft.... ha! ha! ha! ha! ha! Ten Broeke trok een 'iets te grote' broek aan, zoals hij regelmatig pleegt te doen!! De enorme drollenpoetser vertelde vol trots, dat hij en zijn PvdA collega volksverlakker Servaes, geen zin hadden om bij de pakken neer te zitten en een extra bedrag hebben vrijgemaakt van, houdt u vast: 35 miljoen euro voor de opvang in de regio....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het gaat hier om meer dan drie miljoen vluchtelingen, dus die 35 miljoen is de spreekwoordelijke druppel op de gloeiende plaat!!

Het is, dat ten Broeke totaal oninteressant is voor de buitenlandse media, anders zouden we internationaal weer een pleefiguur van formaat slaan, jezus wat een oetlul!!!

Voor meer berichten over/met vluchtelingen, vluchtelingenbeleid, VN, UNHCR, Middellandse Zee, Syrië, Libanon, Jordanië, Turkije, Hongarije, gelukzoekers, ten Broeke en/of Michiel Servaes, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten