Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 24 november 2015

Jesse Klaver en Samsom willen de CO2 uitstoot samen terugdringen..... AAAAJAAAAAJAAAAAAAAJ!!!!

Vanmorgen op BNR na 8.30 u. het bericht dat GroenLinks oplichter met zéééér interessante kraakstem Klaver en de grootoplichter van de PvdA, Samsom klimaatwetgeving willen. Deze wet moet ervoor zorgen, dat de CO2 uitstoot in 2050 met 95% moet zijn verminderd t.o.v. 1990....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De PvdA heeft de laatste jaren echt laten zien, dat dit een 'speerpunt' in het beleid is: -zo werd en wordt de maximum snelheid op de snelwegen verhoogd naar 130 km/u., -de PvdA had geen bezwaar tegen de nieuwe kolencentrales, die volgens Samsom nu plots wel moeten worden gesloten*, -de PvdA deed niets tegen de intensieve martelveehouderij, die met haar enorme methaangas uitstoot flink bijdraagt aan de klimaatverandering (op jaarbasis worden hier 500 miljoen dieren (!!) groot en doodgemarteld...)..... Sterker zelfs een gigastal kon op de steun van PvdA trol Dijksma rekenen......

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar het beeld zal u duidelijk zijn: de PvdA staat op 11 zetels en wil in aanloop naar de klimaattop, het gitzwarte imago witwassen...... Alweer een berg beloften, NB gedaan door de grootste leugenaar en beloftenbreker van de PvdA, Samsom....... Samsom vertelde op BNR na 16.30 u., dat de klimaatwet eigenlijk in de plaats moet komen van het energie akkoord...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat akkoord is ook zo'n geweldig succes!!!

Klaver van GroenLinks wordt volkomen onterecht door de media opgehemeld, hoewel je dat ook als teken kan zien, dat deze flapdrol totaal ongeschikt is, als leider van een 'GroenLinkse' partij.... Immers de reguliere mediaorganen moeten normaal niets hebben van alles wat naar 'links' ruikt.... Groen en Links is deze partij niet, dat hebben politici van deze partij in het lokale meer dan voldoende bewezen. Zo gauw een GroenLinks politicus wethouder is, gaan de idealen overboord, neem alleen al oud GL wethouder Vos van Amsterdam..... Klaver wil graag regeren en sluit niet uit, dat hij ooit premier wordt........ Laten we hopen dat de kiezers niet zo dom zijn, want als je toch ziet, wat we nu als premier hebben, zou Klaver op die positie niet eens ondenkbaar zijn....... Je moet er godverdomme niet aan denken!!!

* Op BNR na 16.00 u. stelde Samsom, dat de nieuwe kolencentrales natuurlijk niet dicht moeten, dat zou zonde zijn (financieel)........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! M.a.w. binnen een dag zwakt hij z'n praatje alweer af......

Voor meer berichten over/met klimaattop, klimaatverandering, maximum snelheid, energie akkoord, nieuwe kolencentrales, CO2, methaangas, intensieve martelveehouderij, Jesse Klaver, Marijke Vos en/of Samsom, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten