Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 november 2015

Jeroen Leenaers roept als spuit elf geheime diensten op internationaal samen te werken...........

CDA dingdonghoofd Leenaers vond dat hij politiek ook nog moest profiteren van de aanslagen in Parijs. Geheel 'origineel' kwam deze hansworst met het tot op de draad versleten cliché, dat de inlichtingendiensten (lees: geheime diensten) internationaal moeten samenwerken..... Internationaal daar hij tenslotte voor het CDA is aangesloten bij de EU club EVP, die afgeladen is met Oost-Europese fascisten. Verdomd het lukte nog ook, KRO-NCRV nodigde hem uit in het Radio1 programma De Ochtend, voor een uitgebreid praatje!

De hele riedel kwam ten overvloede nog eens voorbij, Leenaers deed dit uiteraard op een uiterst dappere manier, alsof hijzelf de redder in nood is....... Presentator Plag raakte in vuur en vlam en durfde zelfs te stellen, dat er trappen onder konten moeten worden gegeven..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Lullig dat Leenaers en de presentatoren niet weten, dat geheime diensten, die kennis hebben dat iemand gevaarlijk is, deze persoon zelfs niet in de gaten kunnen houden........ Dat is geen incident, maar structureel de laatste 25 jaar........ Gelooft u mij maar: dat heeft totaal niets met onderbezetting te maken, maar simpel met totale onkunde. Dan verwachten dat deze geheime diensten ook nog eens internationaal het verschil zouden kunnen maken, is van een domheid die, jammer genoeg, alom is.......... Ach wat wil je met diensten, die niet democratisch gecontroleerd kunnen worden??!!!

Voor meer berichten over/met aanslagen P, Parijs, geheime diensten, AIVD, MIVD, commissie stiekem, Jeroen Leenaers en/of Ghislaine Plag, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten