Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 november 2015

Rutte 2 drie jaar, met een pluim van Boonman..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Kees Boonman, de politiek 'deskundige' van AVROTROS, dacht afgelopen weekeinde, waar kan ik nu heel Nederland weer eens mee verrassen en na een hersentyfoon van 5 uur, vond hij het even later op het net: Rutte 2 bestaat donderdag 3 jaar!!!

Vandaar dat hij gistermiddag op z'n parmantige toontje tot op de draad versleten clichés, gecombineerd met zijn 'analyse' en loftuitingen, de ether inslingerde. Volgens Boonman hoor je geen kritiek meer op Rutte 2 en dat vindt Boonman een hele prestatie, dezelfde Boonman die het normaal vindt, dat de reguliere media, over het algemeen, blindelings het kabinetsbeleid steunen.......... Boonman vindt het daarnaast een hele prestatie, dat Rutte 2 nog bestaat...... ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat krijg je, als je de normale parlementaire democratie deels buitenspel zet, met gedoogconstructies en handjeklap in achterkamers.

Uiteraard is het de 'politiek deskundige' Boonman nooit opgevallen, dat het kabinet beter alleen op de winkel had gepast, daarmee had een hele grote groep Nederlanders zich in een veel betere situatie bevonden, dan waar ze zich nu in bevinden...... Even ter herinnering: het aantal: -faillissementen, -armen (meer dan 4 miljoen mensen leven tegen, op, of onder de armoedegrens), -werklozen (meer dan 1 miljoen, het echte cijfer), -suïcides (door bezuinigingen op de GGZ en de algehele malaise door het afbraakbeleid), -ouderen (dat zonder enige hulp rond moet zien te komen), is groter dan ooit te voren, sterker diverse 'records' werden op voornoemde gebieden gebroken onder Rutte (1 en) 2...

Nog maar 23% van de door het Radio1 Opiniepanel (ha! ha!) ondervraagden, heeft nog vertrouwen in dit kabinet. Deze cijfers zijn iets gedaald, maar het gemiddelde cijfer van de afgelopen jaren is zo bedroevend laag, dat een kabinet in een land waar men nog enig besef van fatsoen heeft, allang was afgetreden.........Overigens komt die slechte waardering uit het feit, dat de VVD en PvdA steeds vaker openbaar in de clinch liggen, aldus Boonman........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hé Boonman, wat dacht je van de ellende waar een groot deel van de bevolking zich door het kabinet in bevind, Rutte 2 voert een inhumaan, asociaal, neoliberaal afbraakbeleid (en heeft dat, net als in Rutte 1 gevoerd)....... Om nog maar te zwijgen over de haat en angst die tegen vluchtelingen wordt gezaaid, zelfs door Rutte met z'n opmerking over het Romeinse Rijk en onbewaakte grenzen....* Trouwens ook W.A. verklaarde tijdens z'n zalvende praatje voor meer verdraagzaamheid, dat hij de angst bij de bevolking voor de 'grote aantallen vluchtelingen' begrijpt........... Ja, ja..........

* Zie: 'Rutte vergelijkt de EU met het Romeinse Rijk........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor  meer berichten over met Rutte 2, Rutte, armoede, bijstand, faillissement, werkloosheid, bezuiniging, regeringsbeleid, suïcide, GGZ, ouderenzorg en/of Boonman, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten