Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 9 november 2015

Willem Alexander moet nieuw vliegtuig, 'wellicht' een tweedehandsje........ ha! ha! ha! ha! ha!

Alsof heel Nederland in sprookjes gelooft: afgelopen zaterdagmorgen meldde het Radio1 nieuws, dat Willem Alexander, de royale belastinguitvreter, een nieuw vliegtuig nodig heeft. Het nieuwe vliegtuig, dat inclusief aanpassingen rond de 50 miljoen euro moet gaan kosten, kan als maximale afstand 8.000 kilometer afleggen (dit is informatie die Radio1 'uiteraard' niet meldde....). Is dat om pa Zorreguieta op te kunnen halen, als hem de grond onder de fascistische poten in Argentinië te heet wordt??? Dit n.a.v. het steeds verder voortschrijdende onderzoek en berechting van de Videla handlangers, inclusief Zorreguieta, die mede verantwoordelijk zijn, voor een groot aantal ontvoeringen (van kinderen), martelingen, verkrachtingen en moorden, onder de fascistische dictatuur van Videla.... Je wilt dan uiteraard geen tussenlanding maken in een land, dat fascist Zorreguieta zou kunnen uitleveren aan Argentinië......

Het bericht 'meldde' verder, dat het toestel wellicht een tweedehands vliegtuig zal worden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat moeten wij, het klootjesvolk, geloven??? Belachelijk!! Het vliegtuig van W.A. moet in 2017 geleverd worden, ik neem aan dat de order voor een spiksplinternieuw vliegtuig al de deur uit is...... Uiteraard met opdracht voor een inrichting, die geheel naar de zin van ons nationale waterhoofd zal worden aangepast.... Zo is er tijd genoeg voor de vliegtuigbouwer, de kosten voor het vliegtuig nog verder op te jagen!!!!

Overigens 'mag' het vliegtuig ook door de Nederlandse regering worden gebruikt.

Voor meer berichten over/met koningshuis, Willem Alexander, Maxima, regeringsvliegtuig, Zorreguieta, Argentinië, Videla, fascisme en/of belastinggeld, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten