Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 6 november 2015

Helga Salemon over ramp met Russisch vliegtuig: in tegenstelling tot de VS, is een mensenleven in Rusland niet zoveel waard........ AUW!!!

Je kan er met goed fatsoen (weer) niet om lachen, uitermate domme uitspraken, die werden en worden gedaan, n.a.v. het neergestorte Russische passagiersvliegtuig in de Egyptische Sinaï woestijn. Maar mensen, dat kostte me gisteren weer enorm veel moeite, toen ik op Radio1 (rond 16.15 u.) midden in een gesprek over deze ramp belandde. Aan het woord de 'Rusland deskundige' Salemon. Deze enorme flapdrol vertelde dat een mensenleven in Rusland niet zo veel waard is. Duidelijk vergeleken met bijvoorbeeld de VS en Groot-Brittannië, die gisteren 'gewoon' stelden, dat het Russische toestel door een bom in het toestel was opgeblazen. Niet dat daar al bewijs voor was, maar om Putin in eigen land te beschadigen...... Dat laatste gaf Salemon n.b. zelf aan!!

Nee, een mensenleven in de VS en Groot-Brittannië is bijzonder veel waard. Vandaar dat deze landen een illegale oorlog begonnen tegen Irak, waarbij meer dan 1 miljoen mensen omkwamen. Of wat dacht u van de total zinloze oorlog tegen Afghanistan, waar ook een gigantisch aantal doden te betreuren is (en in beide gevallen, ook ten koste van een groot aantal eigen militairen....)...... De drone aanvallen van de VS tegen verdachten zijn ook al een teken dat een mensenleven 'echt telt' in de VS....... Drone aanvallen waarbij 90% van de slachtoffers niets met de door de verdachte veronderstelde gepleegde misdaden te maken hebben.... Let wel: verdachten, dus deze misdaden zijn niet door een rechtbank bewezen verklaard!!! Om nog maar te zwijgen over het wapenbezit in de VS waardoor jaarlijks een paar honderd slachtoffers vallen....... Nee, dat zit 'wel snor', dat belang van een mensenleven in de VS!!

Volgens Salemon wil Putin die bomaanslag (die nog niet bewezen is) onder de pet houden voor het Russische volk..... Alweer: het is dat 't allemaal zo triest is, anders....... Hé Salemon, misschien doet Putin niet mee aan het hysterisch hersenstormen over dit onderwerp, tot er meer duidelijk is..... Dit totaal in tegenstelling tot de vliegramp met MH17, waarbij men binnen een dag met de beschuldigende vinger richting Rusland wees....... Bovendien staat dit onder de pet houden (voor het Russische volk) in tegenstelling tot de eerdere uitspraak van Salemon, dat 'een mensenleven niet zo veel waard is', immers als dat zo is, waarom zou Putin deze ramp dan onder de pet houden????

Salemon? Zij is vooral deskundig in het (ongefundeerd) anti-Russische propaganda maken!!

Voor meer berichten met/over (onzin van) Helga Salemon, Putin, Rusland, vliegramp, MH17, bomaanslagen, Sinaï, Egypte, Irak, illegale oorlog, terreur, drones, standrechtelijke executies, verdachten en/of Afghanistan, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten