Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 november 2015

Prince of Wales (Philip Bigears the 1st) stelt dat de klimaatverandering mede verantwoordelijk is voor de oorlog in Syrië.........

De prins van Wales, u weet wel, Philip de ex van wijlen Diana (die dood moest, daar ze het Britse koningshuis in verlegenheid bracht..), opperde een paar dagen geleden, dat de oorlog in Syrië waarschijnlijk is veroorzaakt door de klimaatverandering, dit daar grote droogte boeren van het platte land naar de steden heeft gedreven. Leuke theorie, ware het niet, dat zijn eigen regering, samen met de VS, Frankrijk, Turkije, Saoedi-Arabië en een paar andere Arabische landen, in 2009 al overlegden, hoe men Assad van z'n troon kon stoten. Dit daar die landen een marionet op de troon wilden, die in het spoor van de VS en Saoedi-Arabië zou treden.........

Als gevolg daarvan werden er grote bedragen geld gestoken in een opstand, die moest leiden, tot de omverwerping van het regime Assad....... Uiteraard kan je met voldoende geld een opstand kopen, dat heeft men in Oekraïne nog eens goed bewezen. Daar stak de VS maar liefst 4 miljard dollar in een opstand, die tot de coup tegen de regering van Janoekovytsj leidde, een opstand en staatsgreep die overigens ook werd geregisseerd door de VS........ Als gevolg van deze staatsgreep tegen een democratisch gekozen regering, kwam de bevolking in het oosten van Oekraïne in opstand, een bevolking die het volkomen terecht niet eens was met deze ondemocratische gang van zaken!!

Terug naar de 'prins van Wales': ach, Philip zal wel een keer langs de klimaattop in Parijs zeilen, vandaar....... Hij had er beter de aandacht op gevestigd, dat wanneer we zo doorgaan, de eerste klimaatvluchtelingen, die van verder dan Afrika komen, voor de EU hekken zullen staan...... Overigens verscheen vandaag een VN rapport, waarin wordt gesteld, dat m.n. Afrika onevenredig hard zal worden getroffen door de klimaatverandering, m.n. droge gebieden zullen zich daar steeds sneller uitbreiden....... 'Gelukkig' noemen we mensen die wegens die reden vluchten: gelukzoekers, dat ben je als je voor je leven vlucht, terwijl er geen politiek conflict of oorlog gaande is.......... Goed hè???!!!!

Voor meer berichten over/met Syrië, ISIS (= IS), Al Qaida, al-Nusra, Saoedi-Arabië, Turkije, opstand, staatsgreep, Oekraïne, VS buitenlands beleid, klimaatverandering en/of droogte, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten