Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 28 november 2015

Kamp weigert naar Limburgers te luisteren, van wie het huis schade opliep door mijnbouw......

Hoorde afgelopen week op de radio een verslag uit Limburg, waar de verslaggever op bezoek was bij mensen, wier huis schade had opgelopen, door de mijnbouw. De laatste steenkolenmijn in Limburg werd in 1974 gesloten, daarna verdween tevens het onderhoud van de mijngangen en daarmee begon de ellende voor een flink aantal Limburgers. Zoals u zult begrijpen, een vergelijkbare schade als die in Groningen door de gaswinning, dus gescheurde muren en verzakkingen.

Al tijden probeert men Den Haag te overtuigen, dat de regering met schadeloosstellingen over de brug moet komen. Daarover gesproken, VVD Obersturmbannführer Kamp liet afgelopen week weten, dat hij schijt heeft aan die Limburgers, de zaak is verjaard........ Excuseer: GODGLOEIENDEGODVERDOMME!! Jezus wat een gevoelloze hufter, hij beroept zich op uiterst onbeschofte en onrechtvaardige regels.......

In Duitsland kunnen bewoners van dit soort gebieden, voor eeuwig aankloppen bij de opvolgende overheden, als zij nadeel ondervinden van de mijnbouw, die de Duitse overheid indertijd veel heeft opgeleverd........ Iedere deskundige kan uitleggen, dat schade pas jaren na dato zal plaatsvinden, maar Nederland heeft, ondanks de grote verdiensten (o.a. via de staatsmijnen), daar uiterst schunnig een verjaringstermijn aan gehangen........

Het is werkelijk weer om je dood te schamen!!

Overigens, op 1 december 2011 verzakte een winkelcentrum 't Loon in Heerlen, door diezelfde mijnbouw in het verleden; wedden dat de overheid daar wel de schade heeft vergoed???!!!

Voor meer berichten over kolenmijn, steenkool, mijnbouw, kolenexport, Limburg, aardgasbevingen, Groningen, gaswinning en/of staatstoezicht op de mijnen (dat die dienst nog onder deze naam bestaat en dan durven ontkennen, dat je ergens verantwoordelijk voor bent als minister.....), klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten