Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 23 november 2015

Vluchtelingen moeten herkenbaar zijn in het openbaar!!

In het kader van de algehele dappere bruine praat i.v.m. de aanslagen in Parijs en de niet aangetoonde link van vluchtelingen met terreur, waarover zo ongeveer elk uur een berg gelul voorbijkomt, heb ik een 'mooi' voorstel, waar Wilders van zal smullen:

Verplicht vluchtelingen een grote rode 'V' op hun mouw te naaien, bovendien uiteraard op alle kleding van die vluchteling, die in het openbaar zichtbaar zou kunnen zijn!! Dat vereenvoudigt meteen het werk van politie en kan zelfs spanning bij de politie verminderen. Immers, zo kan een agent bij de de eerste beste verdachte beweging van de vluchteling, deze onmiddellijk kapot schieten!!! Goed idee hè??!!!

Trouwens nu we toch bezig zijn, waarom niet meteen de Marokkanen en Turken meenemen, met respectievelijk een grote 'M' of 'T'. Voor verdwaasde witte jongeren, die zich bekeerd hebben tot de islam, zou een grote 'I' de oplossing zijn......

Als we dat dan toch gedaan hebben, waarom deze mensen dan niet meteen een eigen stad geven, bijvoorbeeld in een ongebruikte polder, eerst met moderne grote tenten, waarna er ('sobere') huizen gebouwd kunnen worden. Uiteraard moet dat wel ommuurd en bewaakt gebeuren, je wilt dat geteisem 's avonds niet op straat tegen komen, nee toch???

Voor meer berichten over/met vreemdelingenhaat, vervolging minderheden, haatzaaien, angstzaaien, vluchtelingen, Middellandse Zee, Hongarije, fascisme, Wilders en/of PVV leugens, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten