Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 19 november 2015

Kamp zal zien wat hij kan doen wat betreft de gaswinning......... AUW!!!!

De publieke radiozender Radio1 roeptoederde gistermiddag vanaf een uur of vier, dat de regering zich, wat betreft de gaswinning, aan de uitspraak van de Raad van State* zal houden. Mooi nieuws voor de Groningers zou je denken, echter VVD Obersturmbannführer Kamp, dacht daar toch iets anders over. Hij zei desgevraagd, te proberen rekening te houden met de uitspraak van de raad, maar dat er ook leveringsverplichtingen liggen........ Kijk mensen, dat is toch echt iets anders als: "Ik zal de uitspraak van de Raad van State eerbiedigen en mij eraan houden...."

Het is als met de uitspraak van de rechter i.z. de aanklacht van Urgenda, toen beloofde men zich aan de uitspraak van de rechter te houden, dat Nederland in 2020 tot 25% minder CO2 moet uitstoten t.o.v. het jaar 1990, daar zette Kamp ook al grote vraagtekens bij...... Later werd simpel gesteld, dat er veel voorbereidingen nodig waren, om maatregelen door te kunnen voeren..... M.a.w. het duurt wel een paar jaar, voordat we met de uitvoering kunnen beginnen, met wat 'geluk' is het dan 2020 en is de doelstelling niet gehaald....... Zie: 'Urgenda won pleit bij rechter over CO2 uitstoot, Kamp is niet van plan zich daar aan te houden.......' Zie ook de 'links' onder dat bericht.

* Zie: 'Groningse aardgasbevingen zogenaamd aangepakt door Raad van State (onder leiding van uw koning...).....'
       en: 'Kamp: je moet zo min mogelijk gas winnen, maar niet te weinig..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Henk Bleker (CDA): Groningse 'aardgasbevingshoop' in bange dagen...........'

       en: 'NAM gaat in beroep tegen aanpassing gasbesluit Kamp, niet vanwege de verminderde gaswinning, maar de kaders daaromheen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Maxim Verhagen (CDA ex-'minister') van Bouwend Nederland wil snelle uitkering voor aardbevingsschade Groningen................'

Voor meer berichten over/met gaswinning, aardgasbevingen, Groningen, Jan de Jong, Staatstoezicht op de Mijnen, 'volksgezondheid en economie' (versus), NAM, Raad van State en/of Kamp, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten