Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 november 2015

Charles Groenhuijsen 'schreef een boek', o.a. over psychopaat Trump

Topgraaier en totaal afhankelijk 'journalist' Groenhuijsen was vanmorgen te horen op BNR (rond 11.35 u.). Hier liet hij zijn 'licht' schijnen op de Republikeinse presidentskandidaat en psychopaat Trump. Veel oeverloos gelul, zoals we gewend zijn van de vervelende praatjesmaker Groenhuijsen, uiteraard met veel reclame voor z'n laatste waardeloze boek.....

Uiteindelijk concludeerde Groenhuijsen, dat Trump best wel mee valt, want zo stelde Groenuijsen, hij was niet zo rijk geworden, als hij als een olifant door de porseleinkast zou zijn gelopen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een inzicht!! De meeste van de grote bedrijven, zijn dit juist geworden, door als een oilifant door de spreekwoordelijke porseleinkast te banjeren.... Groenhuijsen gaf als voorbeeld, de belastingvoordelen, die Trump binnenhaalt voor zijn bedrijven, dat kan hij alleen voor elkaar krijgen, door heel omzichtig te werk te gaan......... ha! ha! ha! ha! ha! Een heel leger advocaten zorgt daarvoor Groenhuijsen en de Republikeinen in het parlement (en voormalige VS regeringen) doen de rest!!!

As u erover dacht, het boek van deze fantast aan te schaffen, bespaar u de centen!!!

Voor mer berichten over/met Charles Groenhuijsen, VS, Republikeinse partij, Donald Trump, neoliberalisme en/of verkiezingen, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten