Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 23 november 2015

Remco Dijkstra (VVD) vindt dat het KNMI de mond moet houden over de klimaatverandering.......

VVD onderknuppellul Dijkstra maakte zich vanmorgen druk over het optreden van KNMI woordvoerder Gerard van der Steenhoven in het NOS Journaal gisteravond. Van der Steenhoven stelde dat de temperatuur in de eerste twee weken van november, die ver boven de normale temperatuur lag, één van de bewijzen voor klimaatverandering is. Tevens stelde hij, dat het wat betreft het klimaat eigenlijk een code oranje zou moeten worden afgegeven.

In het Radio1 journaal na 8.00 was Dijkstra in discussie met GroenLinks trut van Tongeren en boos was hij die Dijkstra. Logisch, hij gelooft niet eens in de klimaatverandering en de enigen die zich met dat vraagstuk mogen bezighouden zijn neoliberale politici, de paar wetenschappers, die de klimaatverandering blind afwijzen en uiteraard de oliemaatschappijen (die zelfs op de klimaattop in Parijs mogen aanzitten...)........ De hufter durfde zelfs te stellen, dat het maar de vraag is, dat die twee warme weken, veroorzaakt zijn door 'een' klimaatverandering (die hij niet ziet)....... Maakt 't uit, dat jaarlijks de warmte records wereldwijd worden gebroken, het KNMI moet de bek houden......

De partijcollega van Dijkstra, André Bosman, nam de 64 hoogleraren onder handen, die stelden, dat Nederland alle kolencentrales zo snel mogelijk moet sluiten, om de klimaatverandering nog enigszins in de hand te kunnen houden. Bosman stelde dat zonne- en windenergie bij bepaalde weersomstandigheden kunnen uitvallen en dat daar kolencentrales voor nodig zijn...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Kolencentrales kan je niet zo maar uitzetten en daarna weer even aanzetten, dat kan wel met gascentrales, die nu voor een deel buitengebruik zijn gesteld, mede door de lage steenkoolprijs (Australië en de VS dumpen hun steenkool op de wereldmarkt en de prijs is daarmee uitzonderlijk laag...).... Bosman vond het natuurlijk ook nodig nog even te wijzen op de onwil van de Nederlander, wat betreft kernenergie, alsof daar niets mee mis is........ Jezus wat een enorme klootzak!!!

Ene Edwin Kotila (?) van E-on schamperde nog even op de radio over de brief van de 64 hoogleraren en hij stelde, dat wanneer in Duitsland men geen stroom kan halen uit zonne- of windenergie, men overschakelt op bruinkool, wat volgens deze hufter nog vuiler is dan steenkool...... Men kiest dan namelijk voor de goedkoopste brandstof..... Kotila sprak over zijn collega's in Duitsland en als die bedrijven dit doen, zouden ze aan de paal moeten worden genageld!!

Voor meer berichten over/met klimaatverandering, opwarming, KNMI, steenkool, gaswinning, nieuwe kolencentrales, kernenergie, klimaattop, E-on, Remco Dijkstra en/of André Bosman, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht. (aan de rechter kant van deze pagina ook nog het e.e.a. over kernenergie).

2 opmerkingen:

  1. Vanmorgen op het NPO nieuws !!! KNMI verhaal...de lente wordt sneller warmer... 2 graden meer opwarming vanwege "schonere lucht, minder vervuiling dus meer opwarming.....Wat gebeurt er om 18:00 uur....NPO fluit KNMI meneer (naam wordt expres NIET genoemd..) terug...nu moet hij ineens zeggen dat de opwarming uit het middellands zeegebied komt...LARIEKOEK....het eerste verhaal stond de NPO niet aan.....KLOOTHOMMELS. Total shutdown, ook m.b.t. Corona...vooral voor de NPO. Ongelofelijk...!! Betaald door ons...maar een verlengstuk van Rutte!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Unknown,

    dank voor uw reactie. Ken het bewuste fragment niet. Heb vandaag geen tijd e.e.a. uit te zoeken. Zal zien of ik er morgen aan toe kom.

    Met vriendelijke groet,

    Willem Wachtmeester.

    BeantwoordenVerwijderen