Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 20 november 2015

Schultz van Haegen snel akkoord, na openbare aanklacht vanwege nalatigheid milieuzones.........

Hare VVD kwaadaardigheid Schultz van Haegen, die godbetert ook minister mag spelen, stond gisteren weer eens danig voor lul. De wethouder van Utrecht zocht de media, daar Schultz van Haegen al 3 jaar lang weigert officiële verkeersborden te maken en te plaatsen, ter waarschuwing, dat men een gemeente met milieuzone gaat binnenrijden.......

Schultz van Haegen heeft de laatste jaren meermaals laten blijken, tegen milieuzones te zijn, kan het haar schelen, dat er jaarlijks zo'n 18.000 mensen (klootjesvolk) vroegtijdig overlijden, door het inademen van uitlaatgassen..... Let wel: na een vaak akelig ziekbed!!! Nee, zelfs nadat het emissieschandaal met Volkswagen naar buiten kwam, durfde deze helleveeg te zeggen, dat de auto's tegenwoordig ontegenzeggelijk veel schoner zijn, dan een jaar of 15 geleden........ Dit terwijl velen al voor het schandaal met Volkswagen wisten, dat er ongelofelijk geknoeid werd met de cijfers, alleen al wat betreft verbruik van brandstof... Als je dat wist, keek je niet op van het emissieschandaal, dit was uit te tekenen....... Trouwens door diezelfde uitstoot lopen jaarlijks een groot aantal kinderen long- en/of luchtwegklachten op.........

Daarover gesproken: het verbruik van brandstof is vooral 'duurzaam' als je niet harder rijdt dan 80/90 km/u........ Nu heeft juist schoftenkop Schultz van Haegen, de maximumsnelheid verhoogd naar 130 km/u., dat wordt begin volgens jaar standaard op 60% van de snelwegen...... Op de wegen langs woonwijken, durfde ze de snelheid te verhogen van 80 naar 100 km/u., gelukkig is ze wat dat betreft voor een paar gemeenten teruggefloten door de rechter...... Als u niet overtuigd was, van het feit, dat Schultz van Haegen een kwaadaardige psychopaat is, dan had u het toen kunnen weten, het is allang aangetoond, dat mensen langs die wegen extra gezondheidsschade oplopen, daarvoor waren die 80 kilometerzones NB ingericht!!!

Gistermiddag liet het ministerie van Schultz van Haegen weten, dat die borden er voor het eind van het jaar komen en geplaatst zullen zijn, langs de betreffende wegen........... Tja, is die klimaattop toch nog ergens goed voor!! Anders zou Nederland helemaal een pleefiguur slaan. Benieuwd of Vroege Vogels dit a.s. zondag weer als PvdA propaganda zal brengen...... Vorige week had men zijne grootbedrieger van de PvdA, Samsom op bezoek, die zelfs nog durfde reppen van zijn tijd bij Greenpeace, of hij niet voldoende heeft bewezen, mede verantwoordelijk te zijn, voor het verder naar de kloten helpen van het milieu!!! Eén ding is zeker, de opgestapte wanpresterend staatssecretaris Mansveld, is ook voor dit dossier mede verantwoordelijk!!!

Zie ook: 'Kamp snapt niet dat de Nederlandse CO2 uitstoot is gestegen.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten met/over milieuzone, 80 kilometerwegen, maximumsnelheid, autorijden, luchtvervuiling, 'volksgezondheid en economie' (versus), CO2, stikstofdioxide, KlimaattopVolkswagen, software fraude, zorgkosten (autorijden legt een fiks beslag op die kosten, zoals u kon lezen...) en/of Schultz van Haegen, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten