Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 november 2015

Zzp'ers 'hebben bijna allemaal een dikke spaarpot........' ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De Ondernemer.nl bracht gisteren het halleluja bericht: 'Zzp spaarpot is vetpot'...... 9 op de 10 zzp'ers zou een gemiddelde spaarpot hebben van, houdt u vast: € 39.600,-- ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het is vreemd om over een gemiddelde spaarpot te spreken, als je 1 groep niet meerekent, maar alla....... Dit cijfer komt uit een onderzoek van ZZP Barometer, een barometer, waar alleen de hoge luchtdruk is af te lezen.......

Volgens deze Barometer hebben zzp'ers een bedrag van 36 miljard euro opzij gezet..... Het onderzoek werd gedaan onder 946 zzp'ers, ik vrees dat daar een groot aantal hoogopgeleide, 'dikverdienende' zzp'ers onder zaten. Want even later werd er in dit bericht gemeld, dat 3 op de 10 zzp'ers, het geen drie maanden kan volhouden (met die € 39.600,--), als het contract niet wordt verlengd, want een groot deel van de zzp'ers heeft maar 1 contract ...... ha! ha! ha! ha! ha! Bovendien zijn er alleen afgelopen jaar minstens 100.000 zzp'ers bijgekomen, die amper € 20.000,-- per jaar verdienen (bijvoorbeeld in de thuiszorg), en aan dat soort zzp'ers was al bepaald geen gebrek!!

Kortom een onderzoek voor de 'bühne' en de prullenbak, met name de slecht verdienende zzp'ers, met 1 contract (schijnzelfstandigen) zullen niet blij zijn, met dit soort waardeloze onderzoeken!!!

Voor meer berichten over/met zzp, flexwerk, flexibiliteit, uitbuiting en/of ZZP Barometer, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten