Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 17 november 2015

Russische overheid is nu ook overtuigd van bomaanslag op vlucht 9268.......

BNR meldde vanmorgen enigszins triomfantelijk, dat nu ook de Russische overheid overtuigd is dat vlucht 9268 middels een bom aan boord is neergehaald. Alsof het godverdomme om een spelletje gaat wie er wel of niet gelijk had. De Russen wilden volkomen terecht, voor het onderzoek was afgerond, niet speculeren op de oorzaak van het neerstorten van vlucht 9268, een houding die het westen zich ter harte kan nemen, i.p.v. allerlei speculaties de wereld in te sturen.

Zo wist men al binnen een paar uur na het neerstorten van vlucht MH17 te melden, dat dit toestel met een Russische Buk-raket uit de lucht werd gehaald........ Daarna werd het onderzoek dan ook met een tunnelvisie op die uitkomst uitgevoerd, de rest is een valse geschiedenis waar maar één uitkomst kan komen: Rusland heeft MH17 neergehaald.......

Voor meer berichten over/met vlucht 9268. vlucht MH17, vliegramp S (9268), vliegramp (MH17), Rusland, Egypte, bomaanslagen, Oekraïne en/of Buk-raket, klik op het desbetreffende label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten