Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 21 november 2015

Koenders en Mali: Nederland heeft er nog net geen crisiscentrum.........

Na de algehele hysterie en media sensatie, rond de aanslagen in Parijs, kwam gisteren het bericht, dat Boko Haram in de hoofdstad van Mali, Bamako, 170 hotelgasten had gegijzeld. Uiteraard werd er onmiddellijk gemeld, dat er voor zover bekend, zich geen Nederlanders bevonden onder de gegijzelden..... Want kijk, als er Nederlanders bij betrokken waren, was de reguliere programmering door de NOS op zeker onderbroken, men heeft de smaak daar nog te pakken.......... Zo zond de NOS vorige week 1 lange sensatie uitzending uit over de aanslagen en besteedde de dagen daarna ongelofelijk veel aandacht aan die aanslagen. Uiteraard door o.a. zo vaak mogelijk de geluiden van ontploffingen en schoten te laten horen, 'want dat willen de mensen graag horen, nietwaar??!!! Voorts met zoveel mogelijk zichzelf belangrijk vindende flapdrollen, die aangekondigd als 'deskundigen', oeverloos 'op' de radio mochten zwetsten......... Sterker nog: daar is tot op de dag van vandaag geen verandering in gekomen......

De potsierlijke PvdA jaknik kwast Koenders vond het gistermiddag nodig nog wat 'gewichtige' woorden te laten horen over de gijzeling in Bamako, woorden die het Radio1 nieuws van 16.00 u. ten gehore bracht. Koenders herhaalde het nieuws en bevestigde, dat er i.d.d. nog niet bekend was, of er zich Nederlanders onder de slachtoffers, dan wel (ex-) gegijzelden bevonden....... Heel gewichtig vertelde hij, dat er al contact was gelegd met de ambassade (daar heeft BuZa nog een mannetje met fiets en draadhaspel voor...). Het viel me nog mee, dat er nog geen Nederlands crisiscentrum was ingericht in Mali................ 

Het is weer eens duidelijk gemaakt: de leden van het kabinet laten het volk, het liefst zo vaak mogelijk weten, hoe 'voortvarend' men 'wel niet' is en zo met misbruik van bijvoorbeeld aanslagen en daarmee over de rug van slachtoffers, het eigen imago op te poetsen......... U snapt dat deze figuren een uitzonderlijk hoge dunk hebben van het eigen functioneren, ook al is daar zoals telkens weer blijkt, totaal geen reden toe!! 

Het is dat 't godvurredomme allemaal weer zo triest is, anders...........

Nog een toevoeging na plaatsing: Koenders vertelde dat hij het Radisson Blu Hotel in Bamako goed kent; dit hotel is het duurste hotel in Mali..... Alsof we niet weten, dat het kabinet vooral goed is, in het op grote schaal verspillen van belastinggeld!!

Voor meer berichten over Mali, Boko Haram, aanslagen P, terreur, religieus radicalisme, jihadstrijders, militaire missie (ja, ook daar is ons leger actief, dit vanwege de enorme fout die het westen in Libië maakte, met het bombarderen van Khadaffi en zijn troepen en uiteraard een fiks deel van de totale infrastructuur...), gijzeling en/of Koenders, klik op het desbetreffende label, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten