Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 november 2016

De Hoop Scheffer (ex-NAVO): de defensie begrotingen zijn totaal scheefgetrokken........ ha ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zeg dat wel, zeg dat wel!!!

De Hoop Scheffer is de CDA oplichter die samen met zijn partijgenoot, de totaal mislukte oud-premier Balkenende, met de pet in de hand aan de achterdeur van het Witte Huis, de Nederlandse steun voor de illegale oorlog tegen Irak aanbood. De hopeloze hufter de Hoop Scheffer was gistermorgen na 11.30 u. op Radio1 te horen, met zijn geschifte kijk op de presidentsverkiezingen in de VS.

Nog even één toevoeging: de Hoop Scheffer werd door de VS voor de latere militaire steun van Nederland, voor diezelfde illegale oorlog, benoemd tot secretaris generaal van de NAVO en sinds die tijd lult hij het liefst over deze terreurorganisatie.

'De NAVO heeft jammer genoeg geen eigen inlichtingendienst', aldus de Hoop Scheffer....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Die heeft de NAVO niet nodig, de leidende partij in de NAVO, de VS heeft voldoende geheime diensten, om de wereld op grote schaal te besodemieteren en terreur uit te oefenen, neem de hiervoor genoemde oorlog tegen Irak...... Een oorlog die geheel gebaseerd was op leugens van de geheime diensten die de VS 'rijk is'. Uiteraard weet de H.S. dit, maar hij is niet voor niets een enorme oorlogshitser, die bovendien als lobbyist voor het militair-industrieel complex werkt, tja en dat complex is afhankelijk van zo veel mogelijk oorlog......... Geheel in de geest van het 'Christen Democratisch' Appèl!!!

"De verhoudingen zijn totaal scheefgetrokken", aldus de Hoop Scheffer, dit vanwege de uitlatingen  die Trump deed over de defensie-uitgaven van NAVO lidstaten (te laag, dus geen hulp bij ellende, als het aan Trump ligt)....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De verhoudingen zijn inderdaad totaal scheefgetrokken, maar niet zoals volksverlakker de Hoop Scheffer betoogt: de gezamenlijke NAVO staten geven in totaal meer dan 13 keer zoveel uit, in vergelijking met de defensie-uitgaven van Rusland en China samen!!!
Zonder de VS (en Nederland), geven Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Italië al zeven keer meer uit aan defensie dan Rusland!

Putin heeft geen geweten, aldus de Hoop Scheffer, die George W. Bush een geweldige peer vindt, 'een peer', die 1,5 miljoen doden op z'n 'geweten' heeft.......... Hetzelfde vindt de H.S. natuurlijk ook van Obama, terwijl hij de eerste president is, die de volledige twee termijnen in illegale oorlogen was verwikkeld.......

"Putin heeft de nucleaire oorlog weer op de kaart gezet", aldus Pinokkio uh de Hoop Scheffer. Even later verwoordde hij het iets anders, toen hij stelde dat Putin het nucleaire wapen weer in het geding bracht........ De vuile leugenaar, alsof hij niet weet dat het Pentagon als eerste (al voor het Britse EU-referendum) heeft gesteld, dat de VS een nucleaire aanval niet uit de weg zal gaan, daarmee werd van het nucleaire wapen een aanvalswapen gemaakt i.p.v. een afschrikkingswapen, zoals tot voor 2016 het geval was..... Intussen heeft Hillary Clinton bevestigt, dat zij er ook zo over denkt.

Na voornoemd referendum in Groot-Brittannië, liet de nieuwe neoliberale, inhumane premier May van G.B. weten, dat ook zij een eerste aanval met atoomwapens niet uit de weg zal gaan........ Rusland werd in die verklaringen niet genoemd, al was het overduidelijk, dat men dit land als doelwit van kernraketten ziet......... Pas daarna verklaarde Rusland, dat het niet op de handen zal blijven zitten, mocht het westen een aanval met atoomwapens beginnen....... Vandaar dat Rusland nu kernraketten plaatst op Kaliningrad......

Rusland werd door de Hoop Scheffer als een gevaar afgeschilderd, een gevaar voor de stabiliteit...... ha! ha! ha! ha! ha! De wereld op z'n kop! De NAVO is tegen de afspraken met Rusland in, steeds verder opgeschoven richting Moskou. De VS bouwt een raketschild aan de grens met Rusland (dat intussen afgerond zou moeten zijn)..... De VS regisseerde en financierde een opstand in Oekraïne (met 4 miljard dollar), die tot een coup heeft geleid tegen de democratisch gekozen regering Janoekovytsj. De NAVO o.l.v.  van de VS houden de ene grote militaire oefening na de ander, langs de grens met Rusland...... De VS en de NAVO bombardeerden Libie van stabielste en rijkste Afrikaanse land, tot het armste land van dat continent, een land dat volkomen in chaos is gestort (overigens, ook de opstand tegen Khadaffi was het werk van de VS).... De NAVO o.l.v. de VS voeren alweer een illegale oorlog in Syrië......

Maakt allemaal niet uit: de Hoop Scheffer liegt doodleuk, dat Rusland de agressor is.......

Trouwens, uitermate vreemd, dat er nog één persoon is, die de Hoop Scheffer serieus neemt, na zijn meer dan belachelijke steun voor de illegale oorlog tegen Irak, deze idiote bedrieger mag zelfs les geven aan een hoge school....!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Zie ook: 'Ruslandfobie: anti-Russische propaganda, waarvoor Goebbels zich niet zou hebben geschaamd!'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten