Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 5 november 2016

Willem Post (Clingendael): verkiezingen in de VS >> als er één wint, verliest de ander....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Willem Post 'Amerika deskundige'* van Clingendael zat vanmorgen in de Kots Nieuwsshow (Radio1), om samen met nog een paar andere zwetskonten, een halfuur lang oeverloos te ouwehoeren over de verkiezingen in de VS. Dit als weekeind afsluiting op het suf gelul over die verkiezingen, van het legertje aan Radio1 verslaggevers in de VS, dat dagelijks peperduur de ether vervuilt.

Eén van de eerste woorden uit de mond van Post, was de opmerking, dat waar er één de presidentsverkiezing wint, de ander verliest...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! U heeft het goed gelezen, een echte deskundige, die Post!!

Na de volgende opmerking schoot ik in een lachstuip van meer dan een half uur: volgens Post hebben de presidenten Clinton, Bush en Obama hun beleid meer ingezet op het binnenland, dan op het buitenland....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Oh, vandaar de illegale bemoeienis met een fiks aantal buitenlanden, om nog maar te zwijgen over alle illegale oorlogen, die deze presidenten zijn begonnen!! Obama is NB zijn hele ambtstermijn in oorlog geweest, iets dat we niet eerder hebben gezien in de VS geschiedenis.........

Sterker nog: de laatste twee presidenten, hebben na voorwerk van de voorafgaande presidenten, de VS uitgebouwd tot de grootste terreurentiteit op aarde!!

Overigens was één van de andere zwetskonten Maarten Kolsloot, een redacteur van de Tros Nieuwsshow, die onlangs een boek schreef over 'Amerika' (lees: de VS). Een 'mooie reclame' voor zijn boek en dat in zijn eigen programma......... Om verder te verbergen, dat Kolsloot een directe link heeft met de Nieuwsshow, was hij via een telefoon te horen...... ha! ha! ha ha! ha! ha!

Oh ja, u begrijpt dat ik na de laatste hierboven gemelde uitlating van Post, tussen het lachen door nog een paar flarden van het gelul meekreeg, niet de moeite van het vermelden waard.

* 'Amerika', hiermee wordt bedoeld een deel van Noord-Amerika, dat zelf al een stuk kleiner is dan Zuid-Amerika.......

Zie ook: 'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds WOII........'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor het label 'Kolsloot'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten