Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 november 2016

Van Rijn spreekt schande van 'plascontract....' OEI!!!

Verpleeghuis Grootenbroek uh Grootenhoek van zorgorganisatie Careyn, heeft een aantal bewoners een 'plascontract' laten tekenen. In dit contract staat, dat de bewoners drie keer per dag mogen plassen en op welke tijden....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Zitten in Grootenhoek psychopaten aan het stuur?? Jezus!!

De leiding van dit verpleeghuis liet de pers gisteren weten, dat niet met elke bewoner zo'n contract wordt afgesloten en dat de bewoners, met wie wel zo'n contract is afgesloten, de tijden desgewenst kunnen aanplassen uh aanpassen....... Met andere woorden, die ouderen moeten niet zeiken.....

Moet u nagaan: heb je je leven lang gewerkt en belasting betaald, ook voor de eventuele verzorging op je oude dag, mag je op je oude dag drie keer per dag plassen en dat in een tehuis waar je liever al niet wilt zijn....... Uw Azijnpisser zou in zo'n geval enorme luiers nodig hebben, daar ik het echt niet red met drie keer plassen per dag, sterker nog zelfs niet met zes keer per dag, maar ja, ik ben dan ook een azijnpisser.......

PvdA hufter Martin 'die vrouw' van Rijn, liet gisteren desgewenst weten, dat dit totaal ongewenst is, 'men moet kunnen plassen wanneer dat nodig is....' ha! ha! ha! ha! Je meent het? Het moest er godverdomme nog bijkomen, dat deze oetlul zou zeggen, dat het verpleeghuis gelijk heeft met deze contracten!!

Bijzonder lullig voor van Rijn: dit verpleeghuis staat onder toezicht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg, vanwege eerdere grote nalatigheden....... Met andere woorden: van Rijn laat voor de duizendste keer zien, dat hij totaal incapabel is voor zijn functie! En dan nog verontwaardigd durven doen op de koop toe!!!

Overigens werd vandaag gemeld, dat meer verpleeghuizen 'plascontracten' gebruiken; benieuwd of daar ook de goed presterende verpleeghuizen tussen zitten....... Daarover gesproken: er zijn verpleeghuizen die het goed doen, en die zouden moeten dienen als voorbeeld voor de anderen, wedden dat in die goed draaiende verpleeghuizen veel vrijwilligers en mantelzorgers werken?

De valswitte haatprofeet Wilders liet weten dat er wel miljoenen naar ontwikkelingswerk gaan, maar dat er geen geld is voor de ouderen....... De hufter weet dondersgoed dat elke euro aan ontwikkelingswerk, minstens voor het vijfvoudige terugvloeit naar Nederland! Sterker nog: PvdA leeghoofd en lobbyist voor het bedrijfsleven, Ploumen, geeft een groot deel van het ontwikkelingsgeld aan Nederlandse bedrijven, die beter zouden zijn in het verlenen van ontwikkelingswerk. Uit onderzoek bleek, dat dit beleid niet werkt! Met andere woorden: een groot deel van dat geld, vloeit één op één in de kas van Nederlandse bedrijven!!!

Wilders is wel voor oorlogvoeren en enorme kapitalen naar defensie, terwijl de NAVO (inclusief haar leider, de VS) in totaal dertien keer meer uitgeeft aan defensie, dan Rusland en China samen!! Geen reden voor Wilders om daar niet meer geld in te willen steken........ Met dat geld kan de NAVO illegale oorlogen blijven voeren, oorlogen die zoveel mensen op de vlucht jagen........ Daarnaast heeft de NAVO extra geld nodig om grootschalige oefeningen langs de Russische grens te houden, oefeningen waarmee men Rusland ongelofelijk schoffeert!! Over weggegooid geld gesproken!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten