Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 november 2016

Nep-nieuws de norm bij NOS en Volkskrant

Het volgende artikel vond ik gisteren op de webpagina van Blik op NOSjournaal. Een analyse van de leugens en ronduit propaganda die de reguliere pers u dagelijks door de strot probeert te duwen. Oost-Aleppo is intussen veranderd in een stad die louter uit ziekenhuizen bestaat, bijna dagelijks wordt er gesteld, dat er een ziekenhuis, of 'beter nog' een kinderziekenhuis is getroffen door Syrische en Russische bombardementen en beschietingen...........

Dat Syrië en Rusland net een eenzijdige wapenstilstand van drie weken hebben afgesloten, hoor je hier niet, of men bagatelliseert e.e.a. Het feit dat de 'gematigde terroristen' doorgingen met beschietingen, waarbij een fiks aantal burgers (inclusief een aantal kinderen...) in het westelijk deel van Aleppo is omgekomen, hoor je niet in de reguliere westerse en Nederlandse media...... Beschietingen gedaan met moderne raketten uit de..... VS!!

Hoor zojuist in het BNR nieuws van 17.00 u. dat het Syrian Observatory for Human Rights, weer bombardementen in Oost-Aleppo meldt...... Dit SOHR is een 'organisatie' (van één persoon in Engeland) die bewezen de ene na de andere leugen meldt, de BBC maakt ere veelvuldig gebruik van.....

Hier het artikel:

Nep-nieuws de norm bij NOS en Volkskrant


Maandag 21 november 2016

Gisteren was het weer zover. Het immer terugkerende laatste ziekenhuis (echt waar, Rob Trip zei het weer!) van Oost-Aleppo was weer gebombardeerd volgens het zieltogende NOS-8uur-journaal. Het moet gezegd. De beelden waren best overtuigend. Een interne bewakingscamera legde inderdaad iets vast wat zeker op een bom op een ziekenhuis leek. Alleen was er geen enkele journalist die de plek later opzocht. De beelden kunnen van elke plek komen en van elke datum.

Telkens weer dat laatste ziekenhuis

De NOS schreeuwt moord en brand om alle laatste ziekenhuizen die Syrie en Rusland zouden bombarderen, maar deze zelfde NOS is niet in staat om bij hun geliefde opstandelingen ook maar één journalist te hebben die de aftermath van zo'n ziekenhuisbombardement kan bezoeken en tonen. We moeten het doen met anonieme en ongedateerde filmpjes. Bijna een miljard hebben alleen de Hollandse staatsmedia al te besteden; dat is zo'n slordige 3 miljoen Euro per dag. Maar ze zijn niet in staat om voor een paar duizend euro iemand (Sander van Hoorn, waar is die??) naar Aleppo te sturen. Na de complete ongeloofwaardigheid die al sinds de bizarre Irak verslaggeving hun verdiende deel is, gelooft natuurlijk nauwelijks een kijker, voor zover die er überhaupt nog is, nog iets van hun berichtgeving.
 
Zoals zo vaak: Realiteit is 180 Graden omgekeerd (18+) 

Helaas hier staat in het originele artikel een video, die ik helaas niet kan overnemen, hier de link,naar het originele artikel

Russische correspondenten leggen al weken in woord en beeld de terreur vast die West Aleppo ondergaat van de door Nederland en de NOS gesteunde terroristen. Russische journalisten zijn wel ter plaatse. Ook dit weekend weer. En weer waren burgers en kinderen het slachtoffer. Russische journalisten controleren het nieuws wel zelf. Gaan wel naar de aftermath. Dit is nieuws zoals het gebracht dient te worden. De NOS toont zelden de terreur van de terroristen. De NOS houdt zich voornamelijk bezig met fantoonbombardementen van Rusland/Syrië op telkens weer het laatste ziekenhuis van Aleppo. Waarschuwing: het zijn verschrikkelijke beelden van de Russische tv. Punt is, dat het wordt verslagen door hun eigen Russische reporters. Dit in contrast met de NOS-NEP-berichtgeving, die ongecontroleerd de ether ingaan van "hulp-organisaties", "Witte Helmen" en "bronnen melden". 

NOS en Volkskrant: partners in ongecontroleerd NEP-NIEUWS De Volkskrant is media-partner van de terreurhulporganisatie Witte Helmen. Waar de Volkskrant wat Oekraïne betreft juist veelal de berichtgeving van de corrupte regering in Kiev volgt, doen ze in Syrië vooral de rebellenberichtgeving volgen. De overeenkomst? Media-support geven aan die partijen die door de VS gesteund worden. Volkskrantartikel van vandaag maandag 21-11-2016. 
Doodgegooid worden met gratis kranten 


We hebben nu al bonnen op ons bureau liggen voor 4 keer een gratis proefabonnement. We hebben deze bonnen ontvangen omdat we eerder van een gratis proefabonnement gebruik hadden gemaakt. Gratis, gratis, gratis. De kranten doen er alles aan om hun oplage maar iets minder hard te laten dalen. Ook twee weken gratis lachen om die Nep-berichten? Het is maar 2 minuutjes werk. HIER.


De mooie en gladde Sander van Hoorn is zogenaamd Midden-Oosten verslaggever van de NOS. Is weggepromoveerd naar Brussel. Dat gaat pas over een half jaartje in. Zou het geen idee zijn dat hij eens zelf gaat kijken in Aleppo? Of gaat hij liever door met negeren en nep-nieuws en gekleurd nieuws verspreiden?


Wat is er met de arme Rob Trip aan de hand? Heeft hij het zelf niet door hoeveel keer hij al met "Het laatste ziekenhuis van Aleppo" is komen aanzetten? Word hij niet moe om elke keer maar weer NEP-Nieuws bij de NOS te moeten oplezen? Zijn ex-collega's Rick van de Westerlaken en Sacha de Boer hadden er geen zin meer an. Wanneer kapt Trip? 

Woede om Pauw en Staatsomroep neemt toe 
Steeds meer mensen tonen hun woede en boosheid op de zelfverrijkende mooipraters van de immorele staatsomroep. Deze militair is klaar met Pauw:
Zie ook: 'Ruslandfobie: anti-Russische propaganda, waarvoor Goebbels zich niet zou hebben geschaamd!'

       en: 'Aleppo: 'gematigde rebellen' gebruiken gifgas en witte fosfor om bevrijd gebied te bestoken.........'

       en: 'Aleppo: Sander van Hoorn met ongezouten anti-Russische propaganda, gebaseerd op 'van horen en zeggen.......''

       en: 'Aleppo, de BBC krijgt de deksel op de propaganda neus!!'

       en:  'Russophobia: War Party Propaganda'

       en: 'Avaaz haalt 1 miljoen op voor terreurorganisatie Witte Helmen.... ha! ha! ha! Nu nog een inzameling voor ISIS!!!'

       en: 'Helga Salemon mag volk opzetten tegen Rusland bij 'onafhankelijke' NOS..... Liegen dat het gedrukt staat!!'       en: 'Syrië, de leugens die u op de mouw worden gespeld..... Ofwel: Syrië, de vuile oorlog en........ deel 2'

       en: ''Syrische bombardementen op twee ziekenhuizen', althans volgens de westerse media en politici......'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten