Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 november 2016

Mart Smeets: 'de ouders van Kasper Dolberg hebben hem leren bewegen........' ha! ha! ha! ha! Joh, je meent 't?

Normaal gesproken mijd ik de woorden van Mart Smeets, de 'sport deskundige' van Radio1, maar soms beland ik al overschakelend toch op Radio1, als deze kakzever zit te lispelen.......

Onbegrijpelijk trouwens dat men deze lamstraal nog op de landelijke radio en tv toelaat, daar moeten we gvd via de belasting nog voor betalen ook!! Bovendien werkt Smeets tot 17.00 u., dan begint namelijk z'n borreluur, waarna hij de onkostenrekening gaat ophogen met een dik diner......

De zak nam het zelfs nog voor Lance Armstrong op, toen de hele wereld het bewijs al had gezien voor het valsspelen middels doping door die wielrennende hufter....... Zelfs nadat Armstrong alles had toegegeven, bleef Smeets de (echte-) sportjournalist, die in feite Armstrong had ontmaskerd, voor vies en vuil uitmaken!! Hé Smeets, waar draag je het Armstrong bandje tegenwoordig? Ergens in je slip?? (gadver, de enorme slip van Smeets!!)

Afgelopen maandag belandde ik in een gesprek met de over een konijnenkeutel getilde koekwaus Smeets (Radio1 voor 14.30 u.), hij sprak over Kasper Dolberg de nieuwe spits van Ajax, die in een wedstrijd tegen NEC, 3 keer had gescoord.

Heel 'wijs' stelde Smeets, dat de ouders van Dolberg hem hebben leren bewegen......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! 'Hééééééél interessant, maar gaat u vooral niet verder......' Jezus wat een oetlul!!

Voor meer berichten met Smeets, of andere berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten