Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 25 november 2016

Rutte op avontuur in Indonesië: "Van oudsher hebben we sterke banden......." ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Onze minister-president van het bedrijfsleven, is weer eens op lobbypad met de ondernemers, er zijn immers bedrijven zat, die uit de in Indonesië betaalde slavenlonen, een heel vet Nederlands slaatje kunnen slaan en dat in combinatie met niet bestaande milieuregels!! Wat wil je nog meer?!! Ofwel: leve het neokolonialisme!! (en Nederlandse banen naar het wingewest Indonesië....)

Hoorde de grijnzende hufter Rutte parmantig voor de radiomicrofoon verklaren, dat 'we' van oudsher sterke banden hebben (met Indonesië, ap).......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als je massamoord en andere oorlogsmisdaden, slavernij, brandschatting, landjepik, diefstal, verkrachting en handel in harddrugs wegzet als banden verstevigend, wel ja!!! Wat een totaal-idioot die Rutte, allemachtig!

Ik noemde het al even: Rutte als minister-president voor het bedrijfsleven; heeft deze disfunctionerende klootzak niets anders te doen dan bedrijvenuitjes bij te wonen?? Alsof Rutte aanzien heeft in het buitenland....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Voorts een heel slecht teken: alweer een handelsdelegatie met politici en ambtenaren, naar een land waar men schijt heeft aan mensenrechten......... Ach ja geld über alles!!!

Weer heeft Rutte ervoor gezorgd, dat we als land totaal voor paal staan, niet alleen in Indonesië maar in de hele wereld!! Wat een hufter!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Kippenstront is krachtig en hanenpoep waterachtig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten