Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 november 2016

Koenders wil EU veiligheidsraad, EU leger, EU CIA en EU FBI....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het is de pedante mislukte sierkwast Koenders weer eens in de bol geslagen. Deze vol-idioot mocht een college geven in Leiden (ha! ha! ha! Welke jan joker laat deze dwaas les geven aan studenten???) en daar pleitte Koenders voor een Verengde Staten van de EU.......... ha! ha! ha! ha! ha!

Omdat de VN Veiligheidsraad in de VS zit, een orgaan waar Nederland eens in de zoveel jaar voor spek en bonen aan mee mag doen, wil leeghoofd Koenders ook een veiligheidsraad in de EU...... ha! ha! ha! ha! ha! (uiteraard met een vaste plek voor Koenders!)

Oetlul Koenders had zelfs na de Brexit nog niet begrepen, dat het grootste deel van Nederland en een heel groot deel van de rest van de EU bevolking, de EU kotszat zijn. Als een regent uit de 18de eeuw denkt de valse praalhans, een politieke Europese Unie door de strot van de EU burgers te kunnen drukken....... Alsof Nederland verreweg het grootste EU land is en de rest van de wereld in Koenders een groot staatsman zien....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een gek!!

Het is te hopen dat de zaken ten goede zullen keren en de generaties na ons eindelijk waarheidsgetrouwe geschiedenis in het onderwijs opgediend krijgen. Gegarandeerd dat Koenders dan als een grote dwaas zal worden geportretteerd, een over het paard getilde boerenhufter, met een ego van enorme proporties, gevuld met methaangas!!

U begrijpt natuurlijk wel wat de belangrijkste reden voor Koenders was, om met dit pleidooi te komen? Juist, hij hoopt op een hoge functie in de EU, nadat hij in maart volgend jaar met de verkiezingen wordt afgeserveerd!!

Het is overigens de hoogste tijd, dat men in het buitenland eens gaat onderzoeken, welke flapdrollen aan de Nederlandse universiteiten les mogen geven! Op zeker dat de Nederlandse universiteiten zullen wegzakken uit de eerste 150 beste universiteiten op onze planeet. Om nog een paar van deze leeghoofden te noemen: CDA plorken Balkenende en de Hoop Scheffer....... ha! ha! ha! ha! ha! Echt waar mensen, deze leeghoofden geven les aan een universiteit!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten