Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 november 2016

Files: Anne Griffioen (EVO) wil meer asfalt...........

Anne Griffioen is beleidsadviseur van verladersorganisatie EVO en was in die hoedanigheid gistermorgen te horen bij BNR (rond 9.11 u.).

Eigen Vervoerders Organisatie (EVO), Transport en Logistiek Nederland (TLN) en nog zo'n vrachtploforganisatie hebben onderzoek laten doen naar de kosten van files voor vrachtvervoerders, daar kwam uit, oh wonder, dat dit meer dan 1 miljard per jaar is....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Griffioen zei daardoor geschrokken te zijn....... ha! ha! ha! ha! Het was nieuws geweest, als ze had gezegd daar wel tevreden mee te zijn! Eerder lag dit bedrag al dik boven de 1/2 miljard euro, tja en de files zijn toegenomen, dus ook 'het schade bedrag.......'

Uiteraard eist Griffioen veel meer asfalt, want dat is de oplossing, al zou ze ook graag meer personenauto's van de weg willen hebben, door slimmer werken enz.

Griffioen lult natuurlijk niet over de erbarmelijke staat van veel vrachtwagens, keer op keer hoor je dat er vrachtwagens met pech staan, als het om de oorzaak van een file gaat (wat overigens lang niet altijd wordt vermeld).........

Het is in de praktijk nu wel uit en te na bewezen, dat meer asfalt meer auto gebruik oplevert. Bovendien is het duidelijk dat steeds bredere wegen, de overzichtelijkheid enorm schaden en automobilisten in de war raken, wat weer ongelukken genereert en dat produceert...... files!!

Het disfunctionerende kabinet Rutte 2 en dan m.n. hare disfunctionerende kwaadaardigheid Schultz van Haegen, heeft de laatste 4 jaar voor meer dan 10 miljard euro asfalt toegevoegd aan het al veel te dichte wegennet......

Voor het eerst kan ik zelfs autogek Carlo Brantsen citeren, die onlangs opmerkte, dat er echt auto's van de weg moeten, meer asfalt is zinloos, aldus Brantsen.......  Hoopgevend!!

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dat geldt niet voor het label 'Griffioen'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten