Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 november 2016

Kees Boonman: er zijn altijd mogelijkheden Trump af te zetten met een akkefietje........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Politiek deskundige' Boonman was gistermorgen te horen in het Mediaforum op Radio1. 'Uiteraard' was Trump hoofdonderwerp. Ook Boonman vindt Trump een ramp voor de VS, maar zo stelde hij: "Er is altijd de mogelijkheid Trump af te zetten met een akkefietje....."

Het was 'politiek deskundige en commentator' Boonman nog niet opgevallen, dat de partij van Trump, de republikeinse, de meerderheid heeft in het Congres, dus zowel in de Senaat als in het Huis van Afgevaardigden....

Als Boonman werkelijk denkt, dat de republikeinse partij haar president zal afzetten, een president die werd gekozen door het ontevreden deel van de VS bevolking, is hij nog dommer dan eerder gedacht en helaas, gezien zijn woorden, kan je niet anders concluderen!!

Op de vraag in datzelfde Mediaforum van presentator Plag, of het niet eens tijd wordt voor ander nieuws dan Trump, antwoordde Willem Feenstra van de Volkskrant, dat hij dit ook hoopt...... ha! ha! ha! ha! ha! De Volkskrant van gisteren stond bomvol Trump.......... Trouwens een nogal vreemde vraag van Plag, daar Radio1 afgelopen dinsdag en woensdag eigenlijk niets anders te melden had, dan oeverloos geouwehoer over Trump en dat gisteren NB het eerste (en langste) onderwerp in het Mediaforum over Trump ging.......

Boonman wou nog even opgemerkt hebben, dat Jinek belangrijk werk had verricht in de VS (in aanloop van- en tijdens de verkiezingen)....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als er nu één verslaggever echt helemaal overbodig was afgereisd naar de VS, was het Jinek wel, wat een oeverloze ouwehoer!!!

Zie ook: 'Radio1 'verslaggeving van de VS verkiezingen', een peperdure grap.........'

        en: 'Clinton afgeserveerd........'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten