Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 10 november 2016

Spekman: "Monasch is laf......." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Laf is de degene die z'n eigen woorden en beloften verraadt!

De trollenhoofdman van de PvdA, Hans 'valsrode trui' Spekman, liet zich eergisteren bij Pauw kennen, als een kind wiens speelgoed werd afgenomen. Wat was er gebeurd, had ons nationale waterhoofd W.A. in z'n brievenbus gepiest? Had Samsom hem eens even flink afgerost in de plee van de Tweede Kamer? Had Kamervoorzitter en PvdA leeghoofd Arib*, zijn zelfgebreide trui geheel uitgehaald??

Nee, nee, driewerf neen!! Spekman was pissig, dat de door de PvdA top geschoffeerde Monasch**, de neoliberale partij van hypocrieten en oplichters, de PvdA vaarwel zei en daarbij, godbetert z'n zetel meenam....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dat is een laffe daad, aldus Spekman, die Monasch meteen de 'titel' van 'kleine dictator' meegaf..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als er één dictator is in de PvdA gelederen, is het opperleugenaar Samsom wel!!

En Spekman, weet je wat pas laf is? Als je keer op keer ziet, dat de onderlaag wordt gepakt, middels het gevoerde PvdA/VVD beleid en je tot een paar keer toe zegt, dat dit anders moet, maar vervolgens geen bliksem doet!! Zo bezien is Monasch i.p.v. laf, in tegenstelling tot jouw handelen, juist heel erg dapper en terecht dat hij z'n zetel meeneemt, ook al steekt 't jou zo, dat hij maar 2.200 voorkeurstemmen had, zoals jij wel 4 keer meende te moeten noemen...... Er zijn genoeg disfunctionerende PvdA Kamerleden, die veel minder stemmen hebben vergaard, zakkenwasser!! Oh nee, voor dat diploma ben je gezakt, mijn oprechte excuus!

Daarnaast Spekman: 'laf' schijnt nogal een belangrijk begrip te zijn voor jou, echter: beter laf, dan een verrader van je eigen woorden en beloften!! Trouwens jouw kritiek zou de eerste beste dictator niet misstaan!!

* Dezelfde Arib die de mensenrechtenschender en dictator (koning) van Marokko een tijdlang van advies heeft voorzien...........

** Monasch werd door de PvdA partijtop, 'geheel democratisch' uitgesloten van het meedoen aan de verkiezingen voor het partijvoorzitterschap, daar hij in de openheid kritiek leverde op de (neoliberale) koers van de PvdA. Daarnaast had Monasch 'het lef' om de zaken binnen de PvdA democratischer aan te willen pakken...... Tja, met zulke uitlatingen schop je de dictatoriale partijtop voor de schenen!! Daarover gesproken: Spekman en Samsom maken deel uit van die partijtop en zullen als zodanig voor het afserveren van Monasch zijn geweest!! Wat een hypocrieten!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten