Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 november 2016

Joyce Vermue: PvdA staat voor gelijke kansen in het onderwijs....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat hebben we gemerkt de afgelopen 4 jaar!!

Beste bezoeker, het verbaasd me telkens weer, het gore lef waarmee politici durven te zeggen, dat ze voor bepaalde zaken staan, terwijl de partij die ze vertegenwoordigen, in de praktijk volkomen het tegenovergestelde doet.

Gistermorgen was het weer zover toen ik Vermue van de PvdA op Radio1 (rond 8.42 u.) hoorde spreken over het onderwijs. Volgens Vermue is de PvdA, de partij voor gelijke kansen in het onderwijs..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! U begrijpt dat de muesli daarna van de ruiten naar beneden droop, allemachtig, hoe durft de trut??!!

Nu de verkiezingen van maart volgend jaar in zicht komen, heeft de PvdA bedacht dat er garanties moeten komen, voor de doorstroming in het voortgezet onderwijs....... De laatste 4 jaar, met hare PvdA kwaadaardigheid Bussemaker op Onderwijs, is dit onderwerp, ik schat een keer of zeven voorbij gekomen (de laatste keer in juni van dit jaar), maar nu de verkiezingen in aantocht zijn, wil de PvdA plotsklaps garanties.........

Het is ronduit een schande dat Bussemaker zelf niet allang met zo'n garantie is gekomen, maar ja, deze hufter is dan ook totaal incapabel....... Het 'mooist' van al was wel, de uitlating van Vermue, dat de PvdA al maanden geleden tot de conclusie kwam, dat er een garantie op doorstroming moest komen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De sufferd die met haar sprak, ik dacht Radio1 leeghoofd van den Berg, had niet de tegenwoordigheid van geest, meteen te vragen, waarom de PvdA dan maandenlang heeft gewacht met dit voorstel...... Nogmaals: waarom kwam de PvdA niet onmiddellijk met de eis tot die garantie, een eis die ze NB bij hun eigen minister neer had kunnen leggen!! Als degene die met Vermue sprak i.d.d. van den Berg was, is dit logisch, hij heeft niet de capaciteit om een programma normaal te presenteren, laat staan dat hij zou kunnen interviewen......

Van den Berg heeft overigens meermaals aangetoond, niet te kunnen interviewen, sterker nog: de zakkenwasser bereidt zich keer op keer bijzonder slecht voor op de gesprekken die hij in het ('onafhankelijke') NOS programma voert......

PvdA, de partij voor gelijke kansen in het onderwijs??? Oh vandaar het asociale leenstelsel, waardoor jongeren uit de onderlaag van onze maatschappij wel uitkijken om te gaan studeren. Dit bleek na onderzoek wel het geval te zijn en Bussemaker die hier van te voren uit en te na voor was gewaarschuwd, ontkende dit doodleuk, toen de uitkomsten van dit onderzoek naar buiten werden gebracht......... Je kan zelfs stellen, dat de PvdA voor de boete op langstuderen is, immers Samsom had bij het overleg met Rutte om tot een kabinet te komen, kunnen eisen dat deze vooral voor het armere deel van de bevolking negatieve boete, zou worden afgeschaft! (de PvdA was 'tegen' invoering van de langstudeerboete.....)

Trouwens, dat asociale leenstelsel moet dan nog opgeteld worden bij het verder uitkleden van diezelfde onderlaag door PvdA en VVD....... Het neoliberale beleid van Rutte 2, mede uitgevoerd door de PvdA, heeft een fiks deel van de klassenmaatschappij 2.0 mogelijk gemaakt........ Onder PvdA beleid is het aantal mensen, dat tegen-, op-, of onder de armoedegrens moet leven, gestegen tot boven de 4 miljoen (waaronder 600.000 kinderen), het echte cijfer, niet dat van het regeringslobbyisten cijfergoochelcentrum CBS!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft, dit geldt niet voor het label 'Vermue'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten