Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 2 november 2016

Nationale Politie doorslaand corruptie succes! Erfenis Opstelten ziet er met de dag slechter uit.....

Bouman de ex-politiechef met de koperen fluit, die tegen een godsvermogen de huidige top van de Nationale Politie 'van advies voorziet', stond er al niet best op, maar wat zich nu aftekent aangaande deze grofgraaier, stinkt een uur in de wind naar corruptie!!

'Meneer' Bouman kocht de ondernemingsraad om met dure diners, cruises en extravagante feesten, teneinde zaken voor elkaar te krijgen.......... Dat Opstelten, de disfunctionerende VVD papzak geen leiding kon geven was al bekend, maar dat hij Bouman zo lang heeft laten aankloten is ronduit schandalig!!

Niets kwam op tijd klaar, als het gaat om de Nationale Politie, als ik me niet vergis, kreeg Bouman zelfs twee keer uitstel, voor het volbrengen van zijn taak, die (als ik me alweer niet vergis) in 2018 moet zijn afgerond.........

Er moest diep bezuinigd worden op de politie, maar voor Bouman kon het niet gek genoeg gaan, wat betreft het uitgeven van belastinggeld.........

Gisteren op Radio1 na 15.30 u., onder andere hoogleraar Fijnaut, die inderdaad weinig anders kon, dan zeggen, dan dat in deze zaak heel veel fout is gegaan. Lullig genoeg stelde deze kwast wel, dat de Nationale Politie een goede zaak is..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Centralisatie van politie leidt in praktisch alle gevallen tot een log orgaan, waar het wachten is op machtsmisbruik, corruptie en andere ellende, zoals veel deskundigen terecht al opgemerkt hebben, zelfs al bij de eerste plannen tot de vorming van de Nationale Politie.......

Hoeveel Bouman krijgt voor zijn 'advieswerk?' Houdt u vast, voor dit niet omschreven werk, wat dus ook moeilijk te controleren is, krijgt deze foute bietenbakker maar liefst: € 185.000,-- per jaar!!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Uiteraard valt ook de vervanger van Bouman, de mislukte VVD sierdrol van der Steur, alweer zwaar door de mand, immers waarom heeft hij al niet veel eerder een strafrechtelijk onderzoek ingesteld naar de handel en wandel van Bouman?? Daar was immers alle reden toe, zelfs al tijdens zijn leiderschap van de Nationale Politie!!

Zie ook: 'Nationale Politie 'extra alert' vanwege terreurdreiging......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Graag meer geld!!'

       en: 'Gerard Bouman over de splinter van de Antillen, 'vergeet' de enorme balk in eigen oog!!!'

      en: 'Mitch Henriquez: Bouman gaf moordende agenten baangarantie, ongeacht de uitkomst van onderzoek..........' (zie ook de berichten via de 'links' onder dat bericht)


      en: 'Bouman (Nationale Politie) ontkent dat er wordt gediscrimineerd door agenten.........'

Voor meer berichten met de autocratische hufter Bouman, of andere berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden, dit geldt niet voor het label 'Fijnaut'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten