Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 november 2016

Wilders met veel tamtam vervolgd door het OM, eis: € 5.000,-- boete..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het OM vervolgt Wilders voor de 'minder Marokkanen' uitspraak, althans de opgefokte vraag aan zijn toehoorders, gedaan op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen, 19 maart 2014.

Met die uitspraak maakte Wilders zijn toehoorders duidelijk, dat als het aan hem zou liggen, hij de Marokkanen zou deporteren naar hun 'eigen land'. Dat laatste tussen aanhalingstekens, daar voor hier geboren Marokkanen, hun thuisland toch echt Nederland is en zij niet anders dan als Nederlandse mensen kunnen worden aangeduid..

Aanvankelijk wilde Hitler hetzelfde met de joden, als het aan hem lag, zouden deze mensen Duitsland uitgepunterd worden, althans voordat men besloot de joden massaal te vermoorden.......

Net als Hitler zaaide (en zaait) Wilders angst voor en haat tegen Marokkanen, waar de oproep aan zijn publiek, antwoord te geven op de vraag, of zij meer of minder Marokkanen willen, 'de kers op de spreekwoordelijke taart' was......... Over Hitler en zijn misdadige aanhang gesproken: ook Hitler en figuren als Goebbels hielden regelmatig hun publiek dergelijke vragen voor, waar die van Goebbels: "Wollt ihr den totalen Krieg?" wel de meest bekende is.......

Dat Wilders en zijn advocaat Knoops beseffen, dat de 'minder Marokkanen' oproep niet in de haak was, blijkt wel uit het feit dat men nu stelt, dat Wilders Marokkanen uit de misdaad bedoelde...... ha! ha! ha! ha! ha! Als je dat gelooft, bezit je echt niet meer dan twee hersencellen!!

In feite was deze vraag aan zijn publiek door Wilders een indirecte oproep Marokkanen weg te pesten en daarmee een oproep tot geweld....... Dit alles gecombineerd met alle andere haat- en angstzaaierij door Wilders, is geen reden voor het OM een hogere eis dan € 5.000,-- neer te leggen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De valswitte haatprofeet Wilders vindt dit 'een waanzinnige eis' (Radio1 nieuws van 14.30 u. vanmiddag) en de schoft stelt dat Nederland hiermee een dictatuur wordt als Turkije...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als er één figuur in Nederland is, die aanstuurt op een dictatuur in ons aller land, is het Wilders wel!! NB zijn PVV is geen partij, maar een beweging, kortom een ondemocratisch orgaan!! Een ander kenmerk van een dictatuur is minderheden vervolgen en hen het land uit werken, dan wel hen uit te moorden.....

Wilders weigert openbaar te maken, door wie hij wordt gesubsidieerd, zonder meer een teken aan de wand voor zijn kwade bedoelingen, immers waarom zou hij die gegevens anders geheim willen houden...??!!! Zelfs deze geldschieters begrijpen dat!!

€ 5.000,-- boete...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

 Zie ook: 'Wilders proces 2.0: de kurken zijn er vanaf bij de PVV!'

        en: 'Knoops dreigt met onbehagen bij achterban Wilders..........'

        en: ''Wilders proces 2.0: WRAKEN, schalde het in het oor van Knoops!!'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten