Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 4 november 2016

Wilders proces 2.0: WRAKEN, schalde het in het oor van Knoops!!

De valswitte Venlose aarsmade Wilders is 'wel niet' aanwezig bij het proces dat tegen hem wordt gevoerd, maar hij mist er geen seconde van. Knoops zit met toegeknepen billen op de bank en luistert wat de haatprofeet hem bevelend in de oren toebijt.

En ja hoor, daar kwam het onvermijdelijk, het droop als het ware uit z'n oorschelp, toen Wilders spugend in de microfoon tetterde: "WRAKEN!!" Wat was er gebeurd beste bezoeker? Cliteur werd door rechter van Rens (NB een vrouw en dan iemand waar Wilders al de pest aan had) bevraagd naar zijn bewering dat er veel valse aangiften zaten tussen de 6.400 ingediende aanklachten tegen Wilders, vanwege zijn haatzaaien tegen een minderheid (Hitler had het in de 20er jaren van de vorige eeuw niet beter kunnen zeggen: wollt ihr uh wilt u meer of minder Juden uh Marokkanen...).......

Van Rens vroeg aan Cliteur of het klopte dat hij in de krant had gelezen van twee personen die een valse aangifte hadden gedaan en hoe dat dan zit met die grote hoeveelheid valse aanklachten genoemd door Cliteur....... Cliteur zat even met een houten bek, maar niet Wilders: "WRAKEN" schalde en spetterde het in Knoops oor.......

Reken maar dat de kurken gisteren hebben geknald bij haatprofeet Wilders en z'n discipelen!! Dit was de bedoeling, de rechtszaak moet zo lang mogelijk worden gerekt, het liefst tot aan de verkiezingen, betere verkiezingspropaganda kan Wilders zich niet wensen!!! Ik geloof dat het 'politiek deskundige' Boonman was, die opmerkte dat het wel opvallend was, dat het proces in feite relatief zo kort voor de verkiezingen wordt gevoerd...... Hij bedoelde daarmee te zeggen, dat dit in het nadeel is van Wilders, dit in een vergelijking met het FBI onderzoek naar Killary Clinton......* ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Alsof de grote meute, die achter fascist Wilders aanloopt zelfs maar gelooft, dat Cliteur met een kul argument kwam, zij zijn er na dit wrakingsverzoek heilig van overtuigd, dat de rechter Cliteur en daarmee hun grote Führer uh leider, een schoftenstreek heeft geleverd.......... M.a.w.: het levert Wilders eerder stemmen op, dan het hem stemmen kost!!

* Het team van Clinton roeptoetert het van de daken: de FBI wil bewust de verkiezing van Clinton voorkomen, daar dit bureau nu 'plotseling' de mails van Clinton toch gaat onderzoeken en dat zo vlak voor de presidentsverkiezingen in de VS....... Het tegenovergestelde was het geval: de FBI heeft de laatste 1,5 jaar niet anders gedaan, dan Clinton uit de wind houden. Nu het zo overduidelijk is, dat Clinton zonder meer misdadig bezig is geweest, moet de FBI wel gaan onderzoeken, wil het (voor de gemanipuleerde VS bevolking) nog enigszins 'geloofwaardig' blijven!!

 Zie ook: 'Wilders proces 2.0: de kurken zijn er vanaf bij de PVV!'

        en: 'Knoops dreigt met onbehagen bij achterban Wilders..........'

        en: 'Wilders met veel tamtam vervolgd door het OM, eis: € 5.000,-- boete..... ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten